-Pravda za Davida- 612.dan: Policija javlja komandirima -Nema ih puno, ali stoje u parkiću- (Video)

-Pravda za Davida- 612.dan: Policija javlja komandirima -Nema ih puno, ali stoje u parkiću- (Video)

Prognani sa Davidovog trga u centru Banja Luke, članovi Grupe "Pravda za Davida" večeras su se opet okupili u parkiću pored Hrama da još jednom, po hladnoj jesenjoj kiši, pokažu odanost  i podršku ocu Davoru i majci Suzani Radanović za ubijenog sina Davida.

Mirno i dostojanstveno, kao i svih prethodnih skupova imali su samo jedno pitanje za izblamiranu policiju, korumpirano tužilaštvo i odnarođeni režim: "Ko je ubio Davida"?

"Policajci koji su večeras okupirali Davidov trg, da "pravdaši" ne bi bili na njemu i prkosili crvenoj sekti i njenoj zločinačkoj hunti, promrzli, nervozno su javljali svojim komandirima, koji su bili u udobnim foteljama i zagrijanim kancelarijama, da su članovi Grupe "Pravda za Davida" ponovu u blizini u parkiću pored Hrama," prepričavaju nam "pravdaši".

"Nema ih puno, ali stoje", govorio je jedan od policajaca obavještavajući svoje šefove o stanju na poziciji.

Znaju oni dobro da "pravdaši" neće odustati, dok ne istjeraju pravdu i to ne samo za Davida i Dženana, nego i za sve nevino postradale građane u Banja Luci, RS i BiH.

I večeras su poručili da neće odustati od istine i pravde i podrške porodicama Dragičević i Memić.

"Kako nema odgovora, a progoni su počeli i liče na one prošlogodišnje u ovo isto vrijeme i večeras poručujemo odnarodjenoj vlasti, preplašenom i korumpiranom sudstvu i izblamiranoj policiji:

I sutra u isto vrijeme, na istom mjestu! Nema predaje! Idemo do, njihovog kraja! Ćaćina je poslednja!

Pravda za Davida!" 

VIDEO:

 

Foto/Video: Edvin Kuč

Izvor: Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks