-Pravda za Davida- 614.dan: Otac Davor -Nema ništa od Pribeove ekspertize - Vlast je poturila lažni izvještaj - Policija ne da Trg- (Video)

-Pravda za Davida- 614.dan: Otac Davor -Nema ništa od Pribeove ekspertize - Vlast je poturila lažni izvještaj - Policija ne da Trg- (Video)

"Od izvještaja njemačkog pravnog eksperta Pribea nema ništa, da znate, pošto su Tegeltija i ostali iz vlasti iz RS podmetnuli lažni materijal i kupili eksperta za pravosuđe. Znači nemojte očekivati ništa. Burle je potpisao za NATO, i ostalo, samo da sistem ostane na vlasti.Od tog izvještaja nema ništa, od Ombudsmana BiH nema ništa, nit smrde, nit mirišu", izjavio je putem video linka Davor Dragičević danas.

On je istakao da to što se dešavalo poslednjih dana sa članovima Grupe "Pravda za Davida" na Trgu i pred Sudom i pojačanom represijom policije, narednih dana će biti još gore.

"Biće samo gore i gore. I nas kao neformalnu grupu niko iz EU ne doživljava kao važne dok ne postanemo politička organizacija", rekao je on.

Davidov otac Davor je podsjetio da se Pribe u Sarajevu nije sastao sa porodicama Dragičević i Memić, kao ni sa njihovim advokatom Ifetom Feragetom.

"Ja idem do kraja, uz vašu podršku, da dodjem do pravde. Nema ni akademske zajednice, ni intelektualaca, svi oni ovoj vlasti daju legitimitet. Narodu će biti sve gore i gore. Ja znam ko mi je ubio dijete, ja ću to završiti. Ja ću svoje dijete osvetiti", rekao je Davor.

Opširnije u video prilogu na kraju teksta.

Policiji na Trgu Krajne večeras stiglo pojačanje

Grupa "Pravda za Davida" je bila na Trgu Krajine, ali samo kao pojedinci, jer su bile prisutne jake policijske snage. Trg je čuvalo desetak - jedanaest policajaca, koji su legitimisali i upozoravali građane da se razidju. "Pravdaši" su kružili oko njih uz podsmjehe, kako ih samo blamiraju da bi spriječili da se na Davidovom trgu na klupama pored sata okupi desetak ljudi, koji prkose bahatom, odnarodjenom režimu.

No, u parkiću je bila većina članova "Grupe Pravda za Davida" u znak podrške ocu Davoru i majci Suzani u nepravednoj borbi za pravdu za ubijenog sina.

Oni su i večeras imali samo jedno pitanje blam-policiji, korumpiranom tužilaštvu i odnarodjenim režimu: "Ko je ubio Davida"?

"Odgovora nema, a izgleda da ga neće ni biti, jer se međunarodna zajednica povukla pred mitom koje je ponudila vlast. I pametnom dosta.

Ali mi nećemo odustati! Idemo do kraja! Nema predaje! Sutra u isto vrijeme, na istom mjestu!"

"Prodali su narod BiH za NATO... i ne očekujte od stranaca više ništa, oni imaju svoje interese samo i ništa drugo", poručila je jedna od članica Grupe "Pravda za Davida" večeras.

Toliko je večeras bilo loših vijesti od oca Davora i samih dogadjaja na Trgu Krajne, sa onoliko policije, da su se "pravdaši" jedan  drugome žalili "ne možemo se više ni razočarati".

"Pravda za Davida!"

VIDEO:

VIDEO:

 

Foto/Video: Davor Dragičević/Sofija Grmuša

Izvor: Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks