-Pravda za Davida- 619.dan: Majka Suzana -D.K., ubica moga Davida je teško bolestan- (Video)

-Pravda za Davida- 619.dan: Majka Suzana -D.K., ubica moga Davida je teško bolestan- (Video)

Davidova majka Suzana Radanović oglasila se večeras porukom na društvenim mrežama koju objavljujemo u cjelosti:

"Banja Luka je mali grad. Sve se zna. D.K. ubica moga Davida je teško bolestan. Za mene kao majku je draže da lagano umire nego da sjedi zdrav u zatvoru.

Ovim putem želim da mu poručim:

"D.K. priznaj svoj zločin. Možda onda Bog bude milostiviji prema tebi i dozvoliti ti da brže umreš. 

Priznaj ubistvo Davida Dragičevića i skini teret sa sebe i svoje porodice. Isto to poručujem i D.I. koji je takodje bolestan.

I svim zločincima, ubicama i saučesnicima u ubistvu. Nećete biti mirni nikad. Sa takvim zločinom na duši se ne može nastaviti normalan život bez posljedica.

Moj David vas neće pustiti ... Nikada. Pravda za Davida".

"Pravdaš" Ozren Perduv je takođe saopštio nove mjere reprsije Lukačeve policije prema ljudima koji su bili ispred Suda tokom procesa sudjenja  članovima Grupe "Pravda za Davida" predhodnih dana.

Evo šta je saopštio Ozren Perduv:

"Policija počela da uručuje pozive ljudima koji su se juče pojavili pred Sudom kao podrška okrivljenima i kao neko ko želi da prisustvuje suđenju. Pri tome, policija nije nikoga legitimisala, niti upozorila na bilo šta. Terete ih za prekršaje iz Zakona o javnom okupljanju. Dolaze na kućnu adresu. Uručuju poziv. Potrebno lično doći u stanicu večeras u 19h". 

I večeras su se "pravdaši" okupili ispred sata na Davidovom trgu, jedna manja grupa, dok je većina bila u parkiću pored Hrama.

I večeras mirno i dostojanstveno daju podršku ocu Davoru i majci Suzani u borbi za pravdu za ubijenog sina, "jer istinu svi znamo.

I dalje imaju samo jedno pitanje za policiju, tužilaštvo i odnarodjenu vlast: "Ko je ubio Davida"?"

Sofija  je sa Davidovog trga, gdje je večeras umjesto Srca bio nekakav metalni prolaz, kavez šta li je, poručila zlikovcima i njihovim nalogodavcima i zaštitnicima "da im Davida nikada nećemo oprostiti, nikada."

"Borićemo se do kraja, pravda će doći za Davida, za Dženana, za svu ubijenu djecu", poručila je Sofija sa Davidovog trga sa pogledom na metalni kavez koji su postavili tačno na mjesto gdje je nekada bilo Davidovo srce.

Ozren Perduv je to prokomentarisao riječima, da se nada da će oni koji su ubili Davida i oni koji su naručili njegovo ubistvo završiti u jednom takvom ili sličnom kavezu.

"Sve će se to njima obiti o glavu, a i advokati pripremaju nešto protiv policije, nakuplja im se za sve što rade nezakonito, vidjećete...Poneku bitku dobiju, ali će izgubiti rat sa Grupom "Pravda za Davida"", rekao je Ozren u parkiću pored Hrama, gdje se po hladnom vremenu okupio veliki broj "pravdaša", ali i ljudi koji ih podržavaju i zbog toga im policajci dolaze na kućni prag da ih obavijeste da dodju u policiju na razgovor.

"I sutra u isto vrijeme na Davidovom trgu i u parkiću pored Hrama! Nema predaje! Idemo do kraja! Ne odustajemo!

Pravda za Davida!"

VIDEO:

 

Foto/Video: Sofija Grmuša/Slaven Dobrić

Izvor: Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks