Predosjećajući kraj režim se -obračunava- i sa BN TV koja je odbila emitovati spot -pljuvanja- po Jeleni Trivić (Video)


Predosjećajući kraj režim se -obračunava- i sa BN TV koja je odbila emitovati spot -pljuvanja- po Jeleni Trivić (Video)

Moguća namjerna lokalna isključenja BN televizije. Postoje indicije da bi odredjene grupacije ili pojedinci narednih dana mogli povremeno u odredjenim vremenskim terminima isključivati signal BN televizije.

Poštovani gledaoci, prema saznanjima BN televizije, uveliko postoje indicije da bi odredjene grupacije ili pojedinci narednih dana mogli povremeno u odredjenim vremenskim terminima isključivati signal BN televizije kako u pojedinim kablovskim mrežama tako i na odredjenim repetitorima.

Iz tog razloga vas molimo da nam sve eventualne prekide u emitovanju prijavite na telefonski broj naše tehničke službe 065/143 026

BN televizija 

 

Izvor: rtvbn.com

BN TV odbio spot SNSD-a u kome Jelenu Trivić nazivaju izdajnikom i rušiteljem Republike Srpske

Inače, danas je u marketinšku službu BN televizije stigao sporni spot SNSD-a za zahtjevom za emitovanje, što je BN televizija odbila.

- SNSD je potezom očajnika ušao u prljavu kampanju puštajući spotove protiv Jelene Trivic koji su jeftina i bezobzirna montaža, tvrde u štabu kandidata PDP Jelene Trivić.

"Iz redova SNSD-a koji su u rasulu stižu informaciju da će me napadati i kao ženu i majku, takođe prljavim lažima i montažama... Meni to samo govori ono sto ponavljam cijelu kampanju, da je narod Republike Srpske prelomio, da je pobjeda blizu i da je Milorad Dodik u panici. On više ne preza ni od čega, jer je svjestan da izbore gubi, kaže Trivićeva i dodaje:

- Moj odgovor na to je udarajte na mene, od laži se branim istinom i čašću, neću se povući pred vašom prljavštinom, pobjediće narod Republike Srpske.

Inače, danas je u marketinšku službu BN televizije stigao spot SNSD-a za zahtjevom za emitovanje.

Spot SNSD-a je pun mržnje, uvreda, lažnih kvalfikacija i konstatacija da je Jelena Trivić "izdajnik", do toga da je "rušitelj Republike Srpske".

BN televizija je odbila da to emituje zbog govora mržnje, lažnih kvalifikacija i uvreda.

Sporni spot SNSD-a, odbijajući da ga emituje, BN televizija je uputila na analizu CIK-u.

 

Video: BN TV/youtube.com
Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter