Premijerka napala Luku Jovića

Premijerka napala Luku Jovića

Srbija se ovih dana bori sa epidemijom koronavirusa, doneti su propisi, ali ih se neki ne pridržavaju, o čemu je danas pričala i premijerka Ana Brnabić, koja je posebno kritikovala naše sportiste.

Ana Brnabić je iznela niz podataka koji govore u prilog ovoj tezi. Naime, oko 65.000 državljanina naše zemlje se vratilo iz inostranstva zbog zdravstvenog sistema koji je u otadžbini besplatan. Apelovala je Brnabić na mnoge da ostanu u inostranstrvu, ali se nisu mnogi toga pridržavali. Pričajući o tome posebno je apostrofirala slučaj naših sportista.

- Imamo slučaj i sa našim sportistima koji imaju višemilionske ugovore i onda dođu u Srbiju i ne odu u samoizolaciju. Bavićemo se i time - rekla je premijerka Brnabić.

Iako to nije direktno rečeno, pretpostavlja se da je u pitanju as Real Madrida Luka Jović, za koga su se pojavile informacije da je u sredu ujutru stigao u srpsku prestonicu na proslavu rođendana svoje devojke Sofije Milošević.

Prethodno je bio u karantinu u Madridu, a ostaje pitanje da li je "odslužio svoje" ili je pre isteka roka napustio izolaciju. Po rečima premijerke, samoizolacija koja je obavezna po dolasku iz Španije i Italije nisu ispoštovali neki sportisti.

Izvor: direktno.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks