Prestravljen od protesta opozicije Dodik -kritikuju- sluge što su -pretjerali- u izbornoj krađi


Prestravljen od protesta opozicije Dodik -kritikuju- sluge što su -pretjerali- u izbornoj krađi

Dodik se prestravio Protesta Opozicije nakon što je počinio monstruoznu izbornu krađu i poništio pljačkom, nasiljem i teškim kriminalnim postupcima volju Naroda; Protesta će biti

Milorad Dodik, Zločinac i Veleizdajnik, prestravio se Protesta Opozicije nakon što je, po njegovoj naredbi, izvršena monstruozna izborna krađa na svim nivoima, posebno na nivou za predsjednika RS.

Dodik je ubjedljivo izgubio od Jelene Trivić u trci za predsjednika RS, a ono što vidimo na CIK-u je tačan zbir netačnih, pokradenih rezultata izbora.

Od jutros Dodikovi gaulajteri pokušavaju stupiti u kontak sa brojnim visokim funkcionerima Opozicije, ali su listom odbijeni.

Cilj Pučiste, Petokolonaša, Veleizdajnika i Istrebljivača sopstvenog naroda jeste da pokuša svim sredstvima primiriti situaciju.

Prema mojim informacijama, to mu neće poći za rukom. Protesta će biti.

Krađa je tolika da je nemoguće mirno preći preko toga.

Nesporno je i da CIK neće poništiti izbore u cijeloj RS, ali će, izvan svake razumne sumnje, biti poništeni u nekoliko gradova, prije svih u Doboju, Zvorniku, Prijedoru, Istočnom Sarajevu i na niz biračkih mjesta u drugim gradovima i mjestima.

Dodik se do te mjere uplašio sopstvenog zločina da sada kritikuje svoje Sektaše “što su pokrali u tolikoj mjeri”; Kakva je to Bitanga, ne postoje riječi da se opiše. 

Dodik je Pajac izuzetno opasnih namjera, spreman na sve - u izbornoj noći, kada je shvatio da gubi trku za predsjednika RS, polupao je sve u Izbornom Štabu Sekte. Nakon toga naredio je masovnu pljačku.

Posebno pitanje je otkud Sekti glasački listići? Kako su došli do njih, a ogroman broj ih je nepotpisanih. Žurilo im se!!! (nastaviće se)

Piše: Slobodan Vasković
Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter