Prevara birača: Evo gdje završavaju Nenad Nešić i -Treći put-? Nakon -izbornog lutanja- na pokajanju kod Dodika


Prevara birača: Evo gdje završavaju Nenad Nešić i -Treći put-? Nakon -izbornog lutanja- na pokajanju kod Dodika

Bolje da mi otme Brdara nego sve i cijeli Klub! Sa tom mišlju krenuo je kod Dodika na pokajanje nesuđeni trećeputaš Nenad Nešić. Pokajnički je poljubio ruku i obrisao cokule, te se izvinuo što ga je Mile tukao, kao Đuro u Balkanskom špijunu, komadao stranku, podijelio na tri djela, otimao poslanike, ministre, direktore i „kadrove“, nekad moćni DNS od 100 000 glasova sveo na par kompenzacija koje vise u vazduhu.

Kao prave i velike srbende i patriote, pohvalili su se da gledaju košarkašku utakmicu i navijaju za Srbiju, a čudi me da nisu naglasili da su igrali protiv mrske Turske. Tužno je gledati veselog i poniženog lidera Trećeg puta kako pozira i namješta se, pokušava odglumiti i napraviti grimasu osmjeha na licu.

Dodiku trebaju ostaci DNS-a kako bi smanjio cijenu „koalicionim partnerima“, sebi uzeo ključne pozicije i ministarstva, prije svega kesu i palicu, finansije i policiju, ostalim ostavio mrvice, a čim se formira nova Vlada i izglasaju delegati u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH, ponovo će početi da otkriva mangupe i nabija nogom u tur „partnere“ po starom dobrom običaju.

Nešić me je tužio više od 20 puta jer sam tvrdio da je trojanski konj, da nema šta da traži u opoziciji, da je krtica i topli zec izbačen iz vlasti da kompromituje opoziciju pred izbore. Biće zanimljivo gledati ishode sudskog procesa, koliko će me kazniti čestite kadije jer sam do detalja najavio šta će se dogoditi, i to se potvrdilo i prije nego su se formalno prebrojali glasovi.

I na kraju se sjetih mudre narodne poslovice koja kaže da staviti obraz pod zadnjicu često nije lijepo ali bude korisno!

Piše: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter