Prije 10 g. Jeleni Tomašević i Bosiljčiću se desilo nešto loše: Sada mogu da govore o tome (Video)


Prije 10 g. Jeleni Tomašević i Bosiljčiću se desilo nešto loše: Sada mogu da govore o tome (Video)

Jelena je ipak otpjevala stihove koji su opisivali jedan težak period u njihovim životima

Prije 12 godina, nakon nešto više od godinu dana zabavljanja, Jelena i Ivan raskinuli su vezu, a baš tada napisana je balada čiji stihovi glase “Da mi je da mi se vrati moj dragi”, ali je pjevačica tada odbila da je otpjeva.

Međutim, dvije godine kasnije, kada je uslijedilo pomirenje sa Bosiljčićem, na prijedlog svog sadašnjeg supruga, Jelena je ipak otpjevala stihove koji su opisivali jedan težak period u njihovim životima.

- Desilo se to prije više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: Treba ili ne treba. I Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nazvao me je: “Napisao sam ti jednu pjesmu”. I pusti mi on pjesmu “Da mi je da mi se vrati moj dragi”. Kažem ja da ne dolazi u obzir ja njemu da pjevam: “Da mi je da mi se vratiš”, ispričala je kroz smijeh Jelena Tomašević i dodala:

- Stvarno, ja da ispadam jadnica, neću da pjevam ovu pjesmu. I prođe neko vrijeme, bogami, mislim oko dvije godine, Ivan i ja smo se već pomirili. U svakom slučaju, jednom prilikom mu kažem: “E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpjevala”. Kada je čuo pjesmu, Ivan je bio oduševljen: “Ovo je božanstveno, zašto nisi snimila”, ispričala je pjevačica.

Od trenutka kada su se pomirili, Jelena i Ivan više se nisu razdvajali. Vjenčali su se i dobili kćerku Ninu, a danas važe za jedan od najskladnijih javnih parova.

VIDEO: 

 

Foto naslovna: Printscreen/Jelena Tomašević
Video: Official video/youtube.com
Izvor: kurir.rs/infomedia Balkan

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter