Princ William saznao da boluje od rijetke vrste raka


Princ William saznao da boluje od rijetke vrste raka

Vijest da drugi u redu za krunu kralja boluje od rijetke vrste raka kojeg će biti teško liječiti jer nije na vrijeme otkriven, duboko je potresla dvor, ali najviše Williamovu 38-godišnju suprugu Kate Middleton i njihovu djecu

Najstariji sin princeze Diane, 38-godišnji princ William u posljednje vrijeme izgleda umorno i blijedo, a navodno je to posljedica opake bolesti koja mu je dijagnostifikovane nedavno nakon što se testirao na COVID-19, tvrdi magazin National Enquirer u novom broju.

Ljekari su, naime, otkrili da boluje od rijetke vrste raka u uznapredovalom stadiju, koji raste u njegovom tijelu već tri godine.

Dobro upućeni anonimni izvor s dvora kazao je kako je princa Charlesa vijest shrvala, ali šuti o tome, skupa s kraljevskom porodicom, prenosi Story.hr. 

Žele to sakriti od javnosti baš kao što su mjesecima uspjeli skrivati vijest da je princ William još u martu prebolio korona virus.

Vijest da drugi u redu za krunu kralja boluje od rijetke vrste raka kojeg će biti teško liječiti jer nije na vrijeme otkriven, duboko je potresla dvor, ali najviše Williamovu 38-godišnju suprugu Kate Middleton i njihovu djecu, sedmogodišnjeg princa Georgea, šestogodišnju princezu Charlotte i dvogodišnjeg princa Louisea.

"Kate se potpuno slomila kad je čula", tvrdi izvor, te nije izlazila iz kuće pet dana.Tek nakon toga smogla je snage da 'stane na noge' i nekako nastavi funkcionirati.

"William ju uvjerava da će pobijediti rak uspomoć najboljih ljekara, i da se ne brine, ali Kate se boji najgoreg i želi iskoristiti svaki trenutak koji joj je još preostao sa suprugom", rekao je izvor.

"Svjesna kako je suprugu život u opasnosti, Kate je počela nagovarati i hrabriti Williama da se pomiri i popravi odnos s Harryjem i Meghan Markle", dodao je izvor, ali njeni pokušaji nisu našli plodno tlo.

Iako je svjestan da možda neće preživjeti bitku koja je pred njim, William i dalje ne može prestati zamjerati mlađem bratu što je izdao kraljevsku porodicu i pobjegao u SAD-e, rekao je 'insider'.

Izvor: agencije