Pronađena oteta Monika Karimanović (12) - Ošišana, ima podlive

Pronađena oteta Monika Karimanović (12) - Ošišana, ima podlive

Devojčica Monika Karimanović (12), koja je nestala pre 10 dana, a za čiju otmicu je osumnjičen Ninoslav Jovanović, pronađena je upravo, dok je Malčanski berberin, trenutno u bekstvu i pokušava da se prebaci u Bugarsku.

Za njom je do danas tragalo preko 800 policajaca.

Monika je, podsećamo, nestala na putu od kuće u Suvom Dolu do kilometar udaljenog Brzog Broda gde je išla u šesti razred osnovne škole.

Kada je pošla u školu devojčica je na sebi imala belu bluzu, crnu jaknu i crne pantalone, siv šal i roze patike.

Jedini trag koji je imala policija je kamera na firmi na ulazu u Brzi Brod koja je u 7.28 sati, odnosno osam minuta nakon što je izašla iz kuće, zabeležila njen prolazak. Međutim, kamere u centru naselja koje gledaju na ulicu kojom je morala da prođe na putu do škole, nisu registrovale ništa.

Ovo je rekao maloj Moniki (12) pre nego što je pustio

Živ im u ruke neću pasti, rekao je Ninoslav Jovanović pre nego što je pustio Moniku Karimanović

Ovo je Monika rekla policajcima koji su je pronašli. Prema njenim rečima, Ninoslav Jovanović sa sobom nosi ogroman nož.

Podsećamo, nakon 10 dana potrage, policija je danas locirala Malčanskog berberina. Kada je shvatio da je opkoljen, on je pustio devojčicu. Potom se dao u bekstvo, a po poslednjim informacijama, policija ga je locirala i očekuje se njegovo hapšenje.

Ovako je spasena Monika Karimanović

Monika Karimanović spasena je kada je vlasnik vikendice ušao u kuću i video devojčicu i njenog otmičara Ninoslava Jovanovića, poznatog kao Malčanski berberin, ekskluizivno saznaje Blic.

Uplašen što je otkriven, Jovanović je skočio kroz prozor i dao se u beg, a vlasnik vikendice izveo je otetu devojčicu i predao je policiji.

Monika ošišana do glave, ima i brojne podlive

Monika Karimanović (12) je zadržana na Dečijoj hirurgiji u Kliničkom centru u Nišu. Kako „Novosti“ saznaju, dobro se oseća. Ona je pronađena u selu Pasjača kako luta između kuća.

Kada su se pojavile prve fotografije videlo se da je devojčica iscrpljena i ošišana, pišu Novosti.rs.

„Ona je psihički stabilna, ali je uočeno da ima mnogobrojne modrice i podlive. Kada je došla, bila je vidno uznemirena, ali baka i roditelji su sada sa njom. Vidi se da ju je zlikovac ošišao do glave“, rekao je „Novostima“ izvor blizak porodici.

Monika je nestala 20. decembra na putu od škole do kuće. Policija, žandarmerija i Vojska su danima tražili otmičara i devojčicu. Istraga je urodila plodom 29. decembra uveče.

Izvor: kurir.rs/informer.rs/telegraf.rs/blic.rs/novosti.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks