Rakulj sa grupom drži zarobljene penzionere Srpske

Rakulj sa grupom drži zarobljene penzionere Srpske

"Rakulj sa grupom sebi sličnih sebičnjaka i samoživaca, koji čine rukovodstvo Udruženja penzionera, koje se decenijama ne mijenja, drže penzionere zarobljene i za interes vlasti ih anestezira, raznim obećanjima da se ne bune", navodi Dragutin Ilić. - Izjava predsjednika Udruženja penzionera RS Rade Rakulja u kojoj, tobože, lamentuje nad sudbinom penzionera, toliko je licemjerna da izaziva gađenje i ogorčenje kod svakog normalnog penzionera, saopštio je predsjednik Saveza penzionera i potomaka Dragutin Ilić.

On naglašava da je reagovanje na izjavu Rakulja uslijedilo na poziv velikog broja penzionera koji su ogorčeni izjavom Rada Rakulja u kojoj je on kazao da "penzioneri ne mogu živjeti s 400 maraka, 300 ili 200..." „Pogledajte samo kako žive njihove porodice. Kud putuju, kako putuju, kakva kola voze itd. U nas je prisutno da oni koji imaju previše, da oni hoće još. I oni su u uslovima da uzmu, kao nedavno oni „Stvaraoci RS“, rekao je nedavno Rakulj komentarišući u izjavi BN TV položaj penzionera u Srpskoj. "Rakulj sa grupom sebi sličnih sebičnjaka i samoživaca, koji čine rukovodstvo Udruženja penzionera, koje se decenijama ne mijenja, drže penzionere zarobljene i za interes vlasti ih anestezira, raznim obećanjima da se ne bune", navodi Dragutin Ilić.

On je uputio poziv u ime svih ogorčenih penzionera da se probude, da ne dozvole da ih nečasni ljudi, za rad svojih interesa, svađaju i dijele, da stanu u jedan stroj i izbore se za dostojanstvenu starost koju su svojim višedecenijskim radom i odricanjem, zaslužili. "Pratite nas. Uskoro ćemo izaći sa konkretnim prijedlozima kako da poboljšamo naš status", poručio je Dragutin Ilić, predsjednik Saveza penzionera i potomaka.

Izvor: rtvbn.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks