Raspad! Vlado Đajić, predsjednik GO SNSD Banjaluka, podnio ostavku, Dodik ga ubijedio da sačeka izbore


Raspad! Vlado Đajić, predsjednik GO SNSD Banjaluka, podnio ostavku, Dodik ga ubijedio da sačeka izbore

Sekta u raspadu: Vlado Crta Đajić podnio ostavku na mjesto predsjednika Gradskog obora Sekte Banjaluka; Dodik ga jedva ubijedio da je "zaledi" do izbora

Vlado Crta Đajić podnio je, 08.08. ove godine, ostavku na mjesto predsjednika Glavnog odbora Sekte u Banjaluci.

Ostavku je podnio Miloradu Dodiku, šefu Sekte koji je nekako uspio ubijediti Đajića da to ne čini nepuna dva mjeseca pred izbore. 

Ubjeđivanje je trajalo cijeli dan; Doslovno su hvatali Crtu po UKC-u i drugim mjestima da ne izađe u javnost. Na kraju su ga primirili nečim vrlo jakim, pa je odlučio da zaledi ostavku.

Ta priča nije završena, jer je Đajić, pod uticajem previše bijelih stimulansa, doživio potpuni raspad i više ne može da se kontroliše. Posebno kritičan momenat biće puštanje u javnost njegovog videoklipa koji je sav u bijelom, čipkanom i sa poznatim banjalučkim narkodilerima.

Uz to, izložen je stalnim napadima članova Gradskog odbora Sekte, primarno Željke Cvijanović, koja je tražila od Dodika da ga smijeni, ali je odbijena (o čemu sam već pisao), kao i Srđana Amidžića, desne ruke Igora Radojičića koji iz sjene vuče i dalje brojne konce unutar Sekte.

Đajića otšro napadaju i članovi Dodikove porodice, tako da mu je “prekipilo” - od bijelog  mu je sve postalo crno.


Foto: Otpjevali svoje: Vlado Đajić i Milorad Dodik 

Nije samo Đajić doživio “raspad sistema” i "garaže u nosu", već su se raspali i sistemi koje Đajić vodi - UKC RS i GO Sekte Banjaluka.

Da bi “ojačao” Đajića, Dodik je istupio u javnost (u večernjim satima, kada je Đajić umiren nečim vrlo vrlo jakim), optužio opoziciju i podržao Crtin “rad” naglašavajući  “da je Đajić i kao predsjednik banjalučkog Gradskog odbora SNSD uradio dosta na jačanju stranke u Banjaluci”, što, kako je naveo, vodi SNSD jednu veliku izbornu pobjedu.

Očito je i Dodik bio na nečemu “jakom” čim je dao ovakvu izjavu, a što se Đajića tiče biće veliko iznenađenje ako izdrži pritisak kojem je izložen iz Sekte. Pokazalo se, kako sam to i najavio, da je Crta najveća Dodikova greška.

Đajić koji je skroz pukao jedino se ni dalje ne odriče Milana Ćurlića Ćurle koji u njegovo ime pljačka teško oboljele pacijente.

Ćurla je nedavno kupio još jedan ekskluzivni stan, ovaj put u zgradi Mladena Milanovića Kaje, preko puta “Delte”. Stan je 90 m2. (nastaviće se)

Piše: Slobodan Vasković
Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.com

Spašavanje obraza: "Ja tebi Vojvodo, ti meni Serdare"

Foto: mojkontakt

"Podrška srpskog člana Predsjedništva BiH i predsjednika SNSD-a Milorada Dodika moje je najjače oružje u brojnim borbama koje svakodnevno vodim za sve građane Banjaluke i Republike Srpske", napisao je Fejsbuku direktor UКC-a Republike Srpske i predsjednik gradskog odbora SNSD-a Vlado Đajić.

Đajić se time, u skladu sa onom narodom "Ja tebi Vojvodo, ti meni Serdare", zahvalio Miloradu Dodiku na, kako je napisao "lijepim riječima" koje mu je Dodik uputio na toj društvenoj mreži.

Dodik je Đajiću, između ostalog, napisao da je "jedan od najuspješnijih direktora UKC-a Republike Srpske".

Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter