Rekordan vikend na sajmovima automobila i motocikala

Rekordan vikend na sajmovima automobila i motocikala

Salon automobila DDOR BG Car Show 06 i 12. Sajam motocikala "Motopassion" posetio je tokom proteklog vikenda rekordan broj zaljubljenika u automobile i motore, saopštili su iz Beogradskog sajma.

Ovako veliki broj posetilaca, organizatori tumače bogatim sajamskim sadržajima - velikim brojem premijera, noviteta i ekskluziviteta, a posebno iznenađenjima u luksuznom i sportskom automobilskom segmentu.

Dobroj poseti doprineo je i zanimljiv prateći program, ali i lepo, sunčano vreme.

Iz Beogradskog sajma podsećaju da i preostala tri sajamska dana donose brojne sadržaje i događaje.

Već u ponedeljak, u 17 časova, u hali 1 posetioci mogu da prisustvuju izboru za "Miss DDOR BG Car Show 06 i 12. Motopassion", možda najatraktivnijem i najvažnijem "sporednom" sajamskom događaju.


Foto: B92

Za sve one koji salon automobila i motocikala shvataju i kao idealnu priliku za porodičnu zabavu, u utorak 27. marta, Beogradski sajam već tradicionalno organizuje "Family Day", porodični dan, kada čitava porodica, sa decom ne starijom od 16 godina, plaća samo jednu ulaznicu koja košta 500 dinara.

Za one koji ne koriste ovu privilegiju cena je uobičajena i iznosi 300 dinara po osobi. Parking je dostupan po ceni od 100 dinara po započetom satu, a sajam je otvoren do srede 28. marta od 10 do 20 časova.

 

Foto naslovna: b92.net/arhiva
Izvor: b92.net