Restoran Dodikove ćerke -Agape- nema radno vrijeme (Video)

Restoran Dodikove ćerke -Agape- nema radno vrijeme (Video)

Ivan Begić iz PDP-a je objavio video ispred restorana čija je vlasnica kćerka Milorada Dodika te ustvrdio da taj objekat radi kad hoće i koliko hoće...

Ugostiteljski objekti u RS zvanično rade do 23 sata. No, Ivan Begić iz PDP-a je objavio video ispred restorana čija je vlasnica, kako kaže, kćerka Milorada Dodika tvrdeći da ovaj restoran radi i nakon dozvoljenog vremena.

Predsjednik mladih Partije demokratskog progresa na početku videa kaže da se u 00.30 nalazi ispred ugostiteljskog objekta Agape čija vlasnica je Gorica Dodik, a da taj kafić u centru Banje Luke i dalje radi.

Tvrdi i to da mu je ulaz zabranjen, "dok oni gore derneče". Na videu se vidi da je u objektu ima puno ljudi te da je u toku zabava. 

"Milorade, spriječi svoju kćerku da pravi najveći klaster u RS... Ova drskost, bahatost, umišljenost da su gospodari života će prestati. Zbog toga su moji drugari otišli iz ove zemlje, ali zapamtite gospodo Dodik, skinuli smo svjetlo na kraju tunela, skinućemo i Agape sa Boske", zaključio je Begić u video snimku.

Noć ranije, dakle u petak kasno naveče u istom objektu je, kako smo već objavili, priveden Ognjen Vranješ, a nakon tuče koja je izbila između njega i Dušana Komljenovića.

VIDEO:

 

Izvor: oslobodjenje.ba

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks