Sa Tijanom Ajfon uhapšen i slavni sudija (Foto)

Sa Tijanom Ajfon uhapšen i slavni sudija (Foto)

Jedan od najboljih evropskih sudija, Slavko Vinčić, našao se na spisku uhapšenih u velikoj policijskoj akciji u Bijeljini u kojoj je juče uhapšena i Tijana Ajfon.

Naime, slovenački fudbalski sudija bio je prisutan tokom velikog hapšenja u BiH, gdje je policija zaplijenila oružje i kokain, ali ističu da nije bio organizator, da je priveden kao svjedok, kao i da je ubrzo pušten.

U velikoj policijskoj akciji identifikovani su i slovenački državljani, jedna osoba je uhapšena, a četiri saslušane kao svjedoci. Upravo među njima je i mariborski fudbalski sudija Vinčić, koji slovi za jednog od najboljih sudija i sudi i u Ligi šampiona.

Vinčić je saslušan kao svjedok, ali njegova uloga nije precizno definisana. Pored njega, ispitivani su i Sašo Belić, Rikardo Merdausl i Slaviša Drobić.

Potvrdu da je uhapšen Vinčić dao je i Vlado Šajn, koji je na čelu Saveza fudbalskih sudija Slovenije, za portal 24ur.com.

U izjavi Šajn tvrdi da je to slučajnost i da je Vinčić bio na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme, ali da ta mrlja vjerovatno može da nanese veliku štetu njegovoj karijeri, bez obzira na razlog privođenja.

Podsjećanja radi, policija je u okolini Bijeljine u velikoj raciji uhapsila 35 ljudi i zaplijenila narkotike, oružje i novac.

Prilikom pretresa vikend kuće, osoba i vozila do sada je pronađeno deset pištolja, 14 paketića kokaina, devet tableta medicinske droge, tri pancira, više mobilnih telefona i lap topova, te novac u iznosu od oko 20.000 KM u raznim valutama – evri, franci, švedske krune, dolari.

Izvor: srpskainfo.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks