Sand Van Roj optužila Lika Besona: Koristio me kao lutku za seks

Sand Van Roj optužila Lika Besona: Koristio me kao lutku za seks

Francuska glumica Sand van Roj (27) optužila je režisera Lika Besona (59) da ju je silovao i koristio kao lutku za seks, tokom njihove tajne dvogodišnje veze. Izjavila je da ju je Beson napao 18. maja u hotelu “Bristol” u Parizu, po povratku sa ovogodišnjeg filmskog festivala u Kanu.

– Plašila sam se da ću umreti – izjavila je Van Roj preksinoć u intervjuu za kanal Bi-Ef-Em. – Toliko me je sve bolelo da sam se onesvestila. Plakala sam i govorila mu da prestane. Terao me je na odvratne seksualne radnje iako sam mu pokazala da ne želim to. Bilo je to silovanje!

Beson je napustio hotel u dva sata ujutru, ostavivši novac za Sand, a ona ga je prijavila policiji za silovanje. U prijavi je navela kako se osećala loše nakon što je popila čaj, onesvestila se, a onda ju je Beson silovao.

Takođe tvrdi da je od nje tražio da priča kao dete i da na sebi nosi samo “krila” u pauzi između seksualnih odnosa. Naredio joj je da napusti agenciju za modele, kao i da prestane da se zabavlja i viđa sa prijateljima.

Upoznala ga je na snimanju filma “Valerijan i carstvo hiljadu planeta”, u kojem glume Rijana i Kara Delevinj, a koji je producirala Besonova četvrta supruga Virdžinija Beson Šila (46), sa kojom režiser ima troje dece.

Porodica Beson živi u Los Anđelesu, iako se on često iz Amerike vraća u rodnu Francusku. Ove godine, Sand je sa Besonom snimila i film “Taksi 5”.

Advokat Lika Besona odbacio je sve optužbe i nazvao ih fantazijama.

 

Foto: EPA
Izvor: Novosti