Saradnja: Dinkić Ceci pravi album

Saradnja: Dinkić Ceci pravi album

Nekadašnji političar se prošle nedelje sastao s Ražnatovićkom na promociji albuma njenog kolege i tada su razgovarali o budućem zajedničkom projektu.

Mlađan Dinkić piše pjesme za najveću balkansku zvezdu Cecu Ražnatović, saznaje Kurir. Ako sve bude bilo kako je planirao, bivši političar će pjevačici uraditi cio album.

''Mlađan je postao ozbiljna konkurencija mnogim kompozitorima. S obzirom na to da izuzetno ceni Cecu, a da sve više vremena provodi u studiju, odlučio je da otpočne saradnju i s njom. On već radi na projektu koji će joj uskoro predstaviti i veruje da će se njegove pesme svideti Ceci. Čak je ubeđen da će postati najveći hitovi u njenoj i te kako bogatoj karijeri'', priča izvor.

Ona prva prišla

Njih dvoje su se sreli prošle nedjelje na promociji albuma Harisa Džinovića, gdje su razgovarali o saradnji.

''Dinkić se oduševio kad je ugledao pevačicu. Ona je prišla da se pozdravi s njim i sa Sašom Miloševićem Maretom, koji radi u tandemu s Dinkićem, a nekoliko minuta kasnije svi zajedno su prešli u drugi deo sale, gde im se pridružio domaćin Haris sa suprugom Melinom. S obzirom na to da je Ceca tada žurila i da nisu imali mnogo vremena za razgovor, kratko su popričali o mogućoj saradnji, pa su se dogovorili da se naknadno čuju i ponovo sastanu'', priča izvor.

Ovim povodom pozvali su Cecu, koja je potvrdila saznanja.

''Volela bih da sarađujem s Mlađanom. On je veliki profesionalac. Izuzetno cenim i njega i Mareta. Popričali smo malo na Harisovoj promociji i videćemo šta će biti. Ja sam za saradnju sa svim autorima koji imaju lepu pesmu'', kaže Ražnatovićka za Kurir.

Politička penzija

Dinkić je bio nedostupan za pitanja novinara. Otkako je otišao u političku penziju, Dinkić je sarađivao s brojnim popularnim pjevačima, a iza sebe ima više od pedeset pjesama.


Izvor: Kurir