Sergej Ćetković iznenadio publiku singlom -Bar da odeš- (Video)


Sergej Ćetković iznenadio publiku singlom -Bar da odeš- (Video)

Pop pjevač Sergej Ćetković prije nekoliko dana iznenadio je publiku singlom “Bar da odeš”, koji je otpjevao sa bivšom pjevačicom Nevernih beba Janom Šušteršič.

Kako su mu najčešće od koleginica gošće na koncertima Aleksandra Radović i Jelena Tomašević, publika je očekivala duet sa njima, a o tome kako je došlo do saradnje sa Janom, Ćetković otkriva:

“To što do sada nijesam snimio duete ni sa Aleksandrom, ni sa Jelenom, ne znači da neću. Međutim, u posljednje vrijeme fokusirani smo na osvajanje tržišta u Sloveniji, a Jana koja je tamo trenutno veoma popularna, bila je pravi izbor. Inače, priča o duetu sa njom datira još iz davne 2010. godine kada je sa tadašnjim bendom – Nevernim bebama bila gost na mom koncertu u Areni. Shvatili smo da nam se glasovi odlično slažu, no čekali smo pravu pjesmu”, priča za Vijesti Ćetković.

Novi singl “Bar da odeš” pretrpio je tokom stvaranja mnoge promjene, a dok ga je pisao, Ćetković nije znao da će na kraju upravo biti duet.

“Kad pišem pjesme nikad ne znam da li će biti dueti, hoću li ih izvesti ja ili neko od mojih kolega. Prosto je u samom nastajanju pjesme to teško pretpostaviti. Kako dogovor o duetu imamo odavno, poslao sam joj tri kompozicije, a ova joj je najbolje legla. U pitanju je snažna, emotivna, moderna pjesma sa, nažalost, aktuelnom temom. Puno je sličnih priča danas, puno krahova veza, razvoda, a o tome upravo govori i ova numera”, kaže Ćetković.

U prethodnom singlu “Oči nikad ne stare” Ćetkoviću je gost bio hrvatski violončelista Stjepan Hauser, a da li i ovom numerom najavljuje album koji će donijeti mnogo više dueta i saradnji, muzičar otkriva:

“Prethodna dva singla su najava da će se u narednom periodu dešavati interesantne i kvalitetne saradnje. I moja muzika i ja pažljivo biramo saradnike. Svaka slična saradnja mora imati smisla, a posebno kad su dueti u pitanju”, objašnjava Ćetković.

A to da “Bar da odeš” ima smisla potvrđuju reakcije Ćetkovićevih fanova.

“Reakcije publike od kako je puštena u etar su odlične, ljudima se sviđa i to je najbitnije”, ponosan je on.

Novi singl Ćetković je bez prethodne najave zakačio na Youtube kanal i šerovao na Facebook profil, a na pitanje zašto nije “upozorio” fanove, kaže:

“Nijesam se bavio dodatnim marketingom pjesme, jer za dobre stvari ne treba najava ni pretjeran marketing”, smatra on.

Ipak, kako kaže, ova numera nije najava novog albuma.

“Odlučio sam da se u javnosti pojavljujem sa dobrim pjesmama i spotovima, a kad se nakupi dovoljno materijala, publika će sama tražiti album. Kako spadam među one muzičare koji uvijek osluškuju zahtjeve publike, tada ću razmišljati o albumu”, zaključuje Ćetković.

VIDEO:


Izvor: Vijesti