Sergej kaže da nije dovoljno zreo da piše pjesme sa socijalnom tematikom

Sergej kaže da nije dovoljno zreo da piše pjesme sa socijalnom tematikom

Kantautor Sergej Ćetković, kaže da nije dovoljno zreo da bi pisao stihove sa “socijalnom tematikom”.

Priznaje da želi da napiše jednu takvu pjesmu, ali da je još uvijek rano za to.

“Razmišljam o tome, ali vjerovatno treba da budem još zreliji da bih mogao da kažem neke stvari. Mada mislim da i kroz ovo što radim, govorim dosta toga dobrog i vjerovatno će se desiti i jednog trenutka će doći neka tema koja će doći na red i koja će se baviti tim temama koje vidimo svuda oko nas”, iskren je Sergej.

Njegova karijera obiluje prelijepim romantičnim i srceparajućim tekstovima, a popularni Podgoričanin kaže da mu je ljubav vječta inspiracija.

Ističe da mu aktuelni muzički trendovi nijesu po ukusu, te da ne planira da mijenja muzički pravac.

“Priroda čini sama sve od sebe i neki moj stav je da se sve dešava s razlogom i ciklično, te da ukoliko želiš da se baviš muzikom i umjetnošću na bilo koji način treba da držiš do sebe i da guraš svoju priču na bilo koji način, te da treba da shvatiš od prvog dana tvog bitisanja na sceni da tvoja publika želi da čuje tebe, a ne tebe u nekoj varijanti koja ti ne priliči i kojoj nisi vičan. I dalje se bavim muzikom, iako sve drugo što možemo čuti na našoj muzičkoj sceni možemo nazvati muzikom, jer ja o ukusima nikada ne raspravljam, ali koliko je vijek trajanja svega toga, to je već pitanje vremena”, naveo je Sergej.


Izvor. Vijesti.ba