Severina i Anastasija Ražnatović dijele ovog seksi Brazilca


Severina i Anastasija Ražnatović dijele ovog seksi Brazilca

Pop pjevačica Severina i nova nada pop scene Srbije, Anastasija Ražnatović, uskoro će publici predstaviti video spotove. Seve nakon saradnje sa Petrom Grašom u baladi “Unaprijed gotovo”, nastavlja sa izbacivanjem singlova pred izlazak albuma “Halo” koji se očekuje u septembru, a mlada Ražnatovićeva će predstaviti svoj prvi singl “Savršeni par”.

Obje pjevačice, angažovale su jednog od najzgodnijih muških modela na svijetu, Pedra Solzta.

On je hrvatski zet koji se preselio zbog ljubavi prema Iris Cekuš, s kojom ima kćerkicu Laru.

Zgodni 34-godišnji Brazilac u Hrvatsku je došao 2016. godine, a odmah po dolasku dobio je malu ulogu u seriji “Kud puklo da puklo” u kojoj je glumio brazilskog fudbalera.

Kod Seve je gostovao u spotu za pjesmu “Tutorial” (“Ja bi pila”) koji izlazi 26. juna, a pjevačica će novi video uradak premijerno predstaviti putem linka na Fejsbuk stranici.

Saradnja sa Anastasijom je njegov prvi angažman u Beogradu.

“Nevjerovatna mi je čast i zadovoljstvo što ću imati prilike da budem u spotu mlade zvijezde koja je tek počela da gradi svoj put, što me posebno čini srećnim. Jedva čekam da spot izađe”, rekao je Pedro.

Radnja ljubavne priče dešava se na brojnim lokacijama širom Beograda, gdje jedan par prolazi kroz splet različitih emocija.

 

Izvor: svet.rs