Sin uglednog biznismena iz Banjaluke skupo platio lažnu Radu i prave ruže

Sin uglednog biznismena iz Banjaluke skupo platio lažnu Radu i prave ruže

Mladić iz Banjaluke, čiji je otac sin uglednog biznismena i kum jednog poznatog političara RS, uzalud je platio 2.500 evra u kešu i dao više od 1.000 evra za ruže kako bi proveo veče sa pjevačicom Radmilom Manojlović.

Iako Rada nema nikakve veze sa elitnom pros..tucijom, ovom biznismenu, koji im je inače redovan klijent, m.kroi nedavno uhapšene kriminalne grupe obećali su ni manje, ni više, nego popularnu pjevačicu! Umjesto estradne zvezde, doveli su mu djevojku za koju su rekli da se zove Rada i mladić je tada shvatio da je prevaren.

Među klijentima seks-mafije koja je pala u januaru bili su političari, biznismeni, sportisti, estradni umjetnici i brojne poznate ličnosti iz Srbije i cijelog regiona, a u ponudi preko interneta imali su nekoliko desetina djevojaka. 

- Interesantno je da je ova grupa znala da prevari klijenta, jer im je za velike svote novca, obećavala poznate djevojke iz svijeta estrade, manekenke ili starlete iz rijalitija. Ukoliko ne bi mogli da ih angažuju, klijentima bi slali djevojke koje bi ličile na one naručene. Naravno, zvale bi se kao i one iz "kataloga" - priča izvor upućen u tržište srpske pros..tucije.

Sagovornik kao primjer navodi slučaj imućnog mladića iz Banjaluke.

- On je bio redovan klijent u ovoj grupi, dolazio je uglavnom vikendom u Beograd i nije pitao za cijenu kad su u pitanju djevojke. Otac mu je uspješni biznismen i kum jednog poznatog političara RS. Često je tražio da mu namjeste neku popularnu pjevačicu. Onda su smislili plan kako da mu uzmu pare - priča izvor i objašnjava.

- S obzirom na tip djevojaka koje je do sada tražio, jednom od m.kroa pala je na pamet popularna pjevačica Rada Manojlović. Iako se Rada nije nikada dovodila u bilo kakav kontakt s pros..tucijom, odlučili su da je ponude ovom biznismenu, jer su imali djevojku koja je podsjećala na nju.

Naravno, on je odmah prihvatio ponudu za noć sa pjevačicom 2.500 evra, koje im je dao na ruke. Rekli su mu da ona "ne radi hotel" pa su iznajmili stan na Novom Beogradu. On je to prihvatio i još platio 1.000 evra za cvijeće koje je donijeto u sobu.

- Očigledno je da mu se Rada mnogo dopada, jer se spremio kao za romantični susret s djevojkom. Upalio je svijeće i čekao je s više od 600 crvenih ruža... Međutim, poslije dva sata čekanja, došla je djevojka koja se predstavila kao "pjevačica Rada", i, naravno, nije imala veze s pjevačicom. Bilo mu je jasno da je prevaren. Rekao joj je da ode, a on je dugo ostao sam u sobi. Dao je 3.500 evra za lažnu Radu i prave ruže - kaže sagovornik Kurira.

Radmila Manojlović se nije oglašavala povodom ovoga.

Izvor: kurir.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks