Skandalozan predizborni spot Stevandićeve Ujedinjene Srpske- (Video)

Skandalozan predizborni spot Stevandićeve Ujedinjene Srpske- (Video)

Predizborni spot koji je danas predstavila stranka "Ujedinjena Srpska" izazvala je mnoštvo reakcija na društvenim mrežama. - Ovo je videoprikaz deklaracije koja je usvojena na video skupštini Ujedinjene Srpske, a koja govori o potrebi neophodnog jedinstva u Republici Srpskoj o vitalnim pitanjima - naveli su iz Ujedinjene Srpske.

A neophodno jedinstvo, ako je suditi po njihovom predizbornom spotu, podrazumijeva, Republiku Srpsku bez Albanaca, Hrvata i Bošnjaka. Nimalo simpatičan videouradak počinje tako što se negdje u nekoj zamišljenoj kafani Albanac, Hrvat i Bošnjak, "hvale šta su uradili Srbima", a sve "začinjeno" stereotipnim i prenaglašenim naglaskom aktera. Potom se pojavljuje figura koja predstavlja Srbina, koji lupa šakom o sto i prijeteći kažiprstom poručuje Albancu, Hrvatu i Bošnjaku "da su se prevarili, jer je Republika Srpska sad ujedinjena". "Mrski neprijatelji" Republike Srpske brže - bolje bježe iz kafane, a na kraju spota, kao šlag na tortu pojavljuje se i Nenad Stevandić, koji poručuje: "Republika Srpska je ujedinjena. I uvijek će biti ujedinjena. To je naša obaveza”.

Ovaj skandalozni spot na društvenooj mreži Twitter izazvao je pravu lavinu, uglavnom negativnih komentara. "Dobro pobjegoše pa ih Stevandić nije potrpao u crveni kombi", "Motaj kablove, pakuj vojsku s Manjače, gotovo je, Srpska je ujedinjena", "Je li ovo Stevandić sam smislio ili mu je neko pomogao?", samo su neki od komentara koje su ostavili korisnici ove društvene mreže.

VIDEO:


Video: slobodna-bosna.ba/youtube.com

Izvor: faktor.ba

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks