SNSD okuplja borce VRS po Bijeljini i poziva ih na zajednički miting podrške Dodiku u Banjaluci (Foto)


SNSD okuplja borce VRS po Bijeljini i poziva ih na zajednički miting podrške Dodiku u Banjaluci (Foto)

Danas smo prisustvovali još jednom nevjerovatnom događaju? U bijeljinskom Centru za kulturu je održana Konferencija za štampu neke navodne, na vrat na nos skrpljene i vjerovatno neregistrovane Koordinacije boračkih udruženja Semberije i Majevice?

Zanimljivo je da na toj konferenciji nije bilo predsjednika Boračke organizacije Bijeljina koji bi formalno-pravno trebao biti, kao dio Boračke organizacije RS, organizator sutrašnjeg skupa u Banja Luci, pod imenom „Sloboda“?

Na konferenciji je bilo nekoliko bivših boraca, mahom onih koji su dobro situirani i koji su "mezimci" Dodikove vlasti a posebno se izdvajao visoki funkcioner Dodikove SNSD i odbornik SNSD u SO Lopare, Savo Cvjetinović, čiji su saborci iz Lopara javno izjavili da ne žele podržati stranački skup u Banja Luci a Savo pošto nije mogao da nagovori njih, pokušava nagovoriti i poziva bijeljinske borce da mu se pridruže i podrže Dodikov stranački skup.

Jasno je da iza organizacije mitinga podrške Dodikovoj mafijaškoj i do srži kriminalizovanoj vlasti, stoji njegova SNSD a da je dio Boračke organizacije RS samo paravan.

Skup uvredljivo nazvan „Sloboda“, se može odnositi samo na Dodikovu slobodu, vezano za jednu od desetine afera pljačke Republike Srpske u njegovom aranžmanu a kupovina vile na Dedinju se dobro „iskrčkala“ u Tužilaštvu BiH i možda je baš ona jedan od razloga za organizovanje skupa „Sloboda“ za Dodika.

Očigledno je da su Dodiku potrebni borci za očuvanje te njegove „Slobode“ i onda je pravo čudo zašto na svoj miting podrške ne pozove svoje saborce, sa kojima je on lično ratovao od 1992. do 1995.g i zajedno sa njima nam demonstrira svoju moć i sve nas podsjeti na svoje junačke ratne dane i doživljaje?

Foto naslovna: desavanjaubijeljini.com
Izvor: www.infomediabalkan.com/Infomedia Balkan

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter