Srpska u oktobru bira između budućnosti i daljeg uništavanja, pljačke i propadanja

Srpska u oktobru bira između budućnosti i daljeg uništavanja, pljačke i propadanja

Sve ukazuje da od oktobra dolaze promjene u Srpskoj. - Puls javnosti pokazuje da od oktobra Republika Srpska dobija novu predsjednicu koja će u fokus svog rada stavljati teme koje su važne za bolji život naših sugrađana, te za razvoj i prosperitet Republike Srpske – naveo je Vuković. 

- Možete da zapišete odmah ime i prezime. Predsjednik Republike Srpske će biti Jelena Trivić. Ona će pobijediti Milorada Dodika, što pokazuju brojne ankete i analize, zbog čega imamo razlog za optimizam – rekao je Nenad Vuković, zamjenik predsjednika PDP-a, gostujući u emisiji „BHT1 Uživo“.

Vuković je rekao da nasuprot Jelene Trivić kao kandidata imamo Milorada Dodika koji predstavlja simbol vlasti i svega onoga negativnog što se dešava u poslednjih 20 godina. 

- Puls javnosti pokazuje da od oktobra Republika Srpska dobija novu predsjednicu koja će u fokus svog rada stavljati teme koje su važne za bolji život naših sugrađana, te za razvoj i prosperitet Republike Srpske – naveo je. 

On kaže da opozicija ima samo jednog kandidata za predsjednika Republike Srpske, a to je Jelena Trivić. 

- Ne postoji nikakav treći put, svi koji to zagovaraju su u službi režima. Ovdje postoje samo dva puta: ili oni ili mi, dobra budućnost za Srpsku i naš narod ili dalje uništavanje. Pobijediće razum, snaga argumenata, znanje i stabilnost, odnosno pobijediće Jelena Trivić – zaključio je Vuković. 

Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter