Srpsko sportsko božanstvo - Novak Đoković nije dozvolio da ga -uprlja- Dodikova kriminalna politika (Foto)


Srpsko sportsko božanstvo - Novak Đoković nije dozvolio da ga -uprlja- Dodikova kriminalna politika (Foto)

Dodik pokvario dolazak Đokovića u Trebinje. Novak Đoković još jednom je pokazao da je veliki čovjek, ne samo sportista. Vijesti Srpske i štampa u Republici Srpskoj danas pišu kako je Nole odbio da dođe u Trebinje, iako je to bilo najavljeno, zbog Milorada Dodika. Đoković je boravio na Svetom Stefanu, a Dodik je na Preobraženje 19-og avgusta sletio na platformu kod Svetog Stefana, gdje nije dozvoljeno slijetanje helikoptera, sa namjerom da sa Novakom doputuje u Trebinje, pozira pred kamerama kao paun i javnosti se lažno predstavi kako tobože ima podršku najboljeg svjetskog tenisera svih vremena i dobije neke jeftine političke poene.

Đoković je prozreo kvarne namjere beskrupuloznog Dodika, pa nije želio da kvari svoju reputaciju pojavljivanjem sa u narodu omraženim i korumpiranim likovima, i zbog toga je odbio da leti sa njim i vladinim helikopterom do Trebinja, iako je to prethodno bilo dogovoreno i najavljeno.

Hiljade Hercegovaca i gostiju očekivalo je da će prvi put uživo vidjeti slavnog tenisera, ali na kraju se sve uprskao beskrupulozni Dodik. Svaka čast Noletu jer je shvatio iz ranijih susreta sa kim ima posla i kakve su namjere prvog čovjeka režima, pa nije želio da učestvuje u prljavim političkim igrama.

Odlazeći član Predsjedništva BiH uprskao je slavu grada Trebinja Preobraženje Gospodnje tako što je prvo svojom beskrupuloznošću omeo dolazak Novaka Đokovića, potom je napravio veliki incident jer je napustio litiju i Trg slobode vrijeđajući vladiku Dimitrija, nezadovoljan njegovom besjedom i kritikama na račun vlasti, da bi na kraju izazvao ogorčenje naroda narednog dana sastankom sa lokalnim čelnicima SNSD-a i Viškovićem, ponovnim pričama o aerodromu, Kliničkom centru, putevima, obilaznicama i obećanjima koje uporno ponavlja više od 15 godina pred svake izbore, varajući drsko građane u bezbroj navrata.

Ostalo je još nešto više od mjesec dana dok bahatog i nerazumnog moćnika  i njegove saradnike ne stigne zaslužena kazna naroda.

Piše: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter