Starleta iz Banjaluke sa koleginicom uhapšena za vrijeme orgija sa turskim klijentima


 Starleta iz Banjaluke sa koleginicom uhapšena za vrijeme orgija sa turskim klijentima

Plejbojeva zečica Božana Vujinović i manekenka Aleksandra Morača navodno su uhapšene u noći između utorka i srijede u jednom luksuznom hotelu u Bečićima zbog prostitucije, nezvanično saznaje Kurir.

Djevojke su, navodno, uhapšene u hotelskoj sobi dok su bile sa klijentima iz Turske.

"Vujinovićeva i Morača su se u momentu hapšenja nalazile sa šestoricom turskih državljana, koji su ih, navodno, unajmili zbog pružanja seksualnih usluga. Prema nekim navodima, tarifa djevojaka za noć sa Turcima bila je 500 evra po osobi", navodi naš dobro obaviješteni izvor iz Crne Gore i nastavlja:

"Hapšenje se dogodilo pred zabezeknutim gostima hotela, koji su u nevjerici posmatrali policajce kako odvode atraktivne djevojke. U početku im nije bilo jasno o čemu je riječ, a onda se pročulo da je u pitanju elitna prostitucija i da su ljepotice pružale seksualne usluge za novac.

Kako navodi za Kurir, Vujinovićeva i Morača se već neko vrijeme nalaze na Crnogorskom primorju, o čemu govore i fotografije sa njihovih Instagram profila, koji su baš juče ugašeni.  

"One su obilazile sve popularne plaže i poznate lokale, fotografisale su se i pokazivale kako uživaju, a nerijetko su posjećivale i jahte. Božana je u Srbiji poznata kao jedna od najtraženijih djevojaka makroa Mihajla Maksimovića, koji se već izvjesno vrijeme nalazi u pritvoru", tvrdi naš izvor i podsjeća da je Vujinovićeva zbog VIP prostitucije hapšena i 2014. godine, zajedno sa starletom Mimi Oro.

Da podsjetimo, Kurir je prošlog mjeseca pisao o elitnoj prostituciji na primorju, a naš izvor je tada otkrio da je Božana omiljena prostitutka Crnogoraca i njihovih gostiju iz inostranstva. Tako je, između ostalog, naš sagovornik kazao i da je Božana ovog ljeta već napravila skandal na jednoj jahti.

"Klijent je angažovao Božanu i izvijesnu Aleksandru, koja radi za drugog makroa. Čim je vidjela Aleksandru na jahti, Božana je nasrnula na nju, jer je sumnjala da je ova ranije namještala policiji da je uhapse zbog prostitucije. Tuču dvije žene prekinuli su klijenti, Turci, koji su ih obje, sa sve koferima, izbacili na obalu", prepričava sagovornik Kurira.

 

Izvor: kurir.rs