Stojadin Knežević: Sumrak ljudskosti u izvođenju prvog političara Srpske (Video)


Stojadin Knežević: Sumrak ljudskosti u izvođenju prvog političara Srpske (Video)

Dodik psuje Vukanovića na 14-ti dan smrti Vukanovog oca -J..o te otac koji te takvog napravio-

Član predsjedništva BiH i predsjednik SNSD Milorad Dodik poznat po svemu što nije normalno ni na jednoj političkoj sceni, ni jedne normalne demokratske države, nastavio je da zaprepaštava političku javnost, barem onu koja ne glasa za njega (njegovi glasači, kojih nije nezanemariv broj, se oduševljavaju ovakvim njegovim gafovima, bezakonjem koje sprovodi i svekolikom torturom neistomišljenika). 

Poslednja Dodikova žrtva su opozicioni poslanici u Narodnoj  skupštini Republike Srpske a sinoć je to posebno bio poslanik Nebojša Vukanović, koji je u potpunosti osjetio svu „pristojnost“, „diplomatski damar“ i „ljudskost“ predsjednika SNSD-a. 

Poznat po tome što ne dozvoljava pominjanje svoje porodice, ni indirektno ni direktno, što naravno ne važi za one koji nisu Milorad Dodik, sinoć se ustremio na poslanika Nebojšu Vukanovića ne štedeći ni njegove mrtve članove porodice. 

Sam Vukanović je, nakon nevjerovatne scene koju je doživio, izjavio da je ova Dodikova „drskost imala za cilj da isprovocira reakciju i izazove veći incident, ali biće prilike da se hladne glave odbrani čast porodice“.

Sada ćemo, vjerovatno, kao i nebrojeno puta do sada, prisustvovati „danima negacije“ i možda čak i utuženja sviju koji se drznu da kažu istinu (uključujući i samog Vukanovića), jer Dodik, kada mu to treba, bez i malo griže savjesti, nakon nečega što uradi ili kaže, „okrene ploču“ i počne negirati ono što su svi vidjeli, čuli, dokazali, osjetili.... 

A kad mu nije dovoljna njegova verbalna „negacija“ on se obraća svom „privatnom BiH pravosuđu“ koje je tu uvijek kada treba izdati bilo kakav „sertifikat o poštenju“ u vidu sudskih presuda, koje nikada nemaju nikakvih dodira sa istinom, pravdom, poštenjem i naravno bez obzira na to koji je i kakav kriminal počinjen sa njegove strane ili od strane njegovih „štićenika“. 

Dodik sve ovo može da radi zato što je stvarni vlasnik i gospodar Republike Srpske ali i najvećeg „paketa akcija“ žalosnog BiH pravosuđa. 

VIDEO:

 

Piše: Stojadin Knežević
Foto naslovna: ba.n1info.com
Video: rtvbn.com/youtube.com
Izvor: Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks