Stradao bračni par


Stradao bračni par

Bračni par Branko (77) i Veselka Sarajlić (67) poginuli su danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na lokalnom putu u mjestu Laminci, kod Gradiške, dok je njihova saputnica Mira K. (89) povrijeđena.

Nezvanično saznajemo da, kada se dogodila ova teška nesreća, opel astra se kretala iz pravca Gradiške prema Laktašima.

Prema riječima mještana, nesreći je najvjerovatnije kumovao klizav put jer je na cesti bilo snijega pa je Branko, koji je bio za volanom auta, izgubio kontrolu nad vozilom, koje je sletjelo u kanal u kojem je bilo vode.

Prema priči mještana, voda nije bila duboka, ali glave supružnika bile su u vodi pa je moguće i da su se ugušili iako su imali tjelesne povrede, ali istraga će pokazati tačan razlog njihove pogibije.

Navodno je bračni par vozio staricu o kojoj se brinuo, a nju je iz smrskanog vozila izvukao mještanin i ukazana joj je pomoć.

Zbog svega su reagovali i vatrogasci, koji su izvukli tijela nastradalih iz vozila.

Iz  Policijske uprave Gradiška, navodeći inicijale, saopštili su da je u 11.45 prijavljeno da je na lokalnom putu u mjestu Laminci, Gradiška, došlo do saobraćajne nesreće slijetanjem vozila s kolovoza.

Navode da su poginuli vozač B.S. i suvozač V.S., dok je putnica u vozilu M.K. zadobila tjelesne povrede.

Povrijeđena osoba je prevezena u bolnicu Gradiška, gdje joj ukazana ljekarska pomoć. Stepen povreda povrijeđene osamdesetdevetogodišnjakinje juče nije bio poznat.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a na mjestu nesreće policija  je vršila uviđaj.

Izvor:n.n.