Sve opljačkali, zadužili praunuke i dok se neviđeno bahate uvode Zakon protiv priče o tome i mjere štednje?


Sve opljačkali, zadužili praunuke i dok se neviđeno bahate uvode Zakon protiv priče o tome i mjere štednje?

Sastanak u Banjaluci: Idu teški ekonomski dani za Srpsku

Ministrima i direktorima će biti naloženo da uvedu mjere štednje i da čuvaju novac za dane koji dolaze, a koji sa ekonomskog aspekta neće biti laki. Potrebno je, kako saznajemo, stezanje kaiša na svim nivoima.

Sastanku prisustvuju i Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, Željka Cvijanović, član Predsjedništva BiH te Nenad Stevandić, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske.

U Vladi Republike Srpske danas će se održati sastanak predsjednika Vlade Radovana Viškovića sa ministrima, njihovih pomoćnicima i direktorima javnih preduzeća i ustanova, koji su uglavnom u statusu vršioca dužnosti.

Tema aktuelna politička i ekonosmska situacija u Republici Srpskoj u svjetlu najnovijih dešavanja na nivu BiH.

Kako BN saznaje akcenat će biti na ekonomiji i to na način da će se upoznati da je složena ekonomska situacija i da nedostaje novca.

Ministima i direktorima će biti naloženo da uvedu mjere štednje i da čuvaju novac za dane koji dolaze, a koji sa ekonomskog aspekta neće biti laki. Potrebno je, kako saznajemo, stezanje kaiša na svim nivoima.

Očito da su i u Vladi konačno postali svjesni da je novca sve manje i da idu teški ekonomski dani za Republiku Srpsku.
To je bilo i za očekivati da će nakon perioda velike raskošnosti, bahaćenja i nedomaćinskog ponašanja doći dan kada će se početi uvoditi rigorozne mjere štednje na svim nivoima.

Foto naslovna: Ilustracija
Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter