-Svuda pođi ali Dodiku uvijek dođi- Nešićev i DNS-ov -Treći put- krenuo od Dodika i završio kod Dodika (Video)


-Svuda pođi ali Dodiku uvijek dođi- Nešićev i DNS-ov -Treći put- krenuo od Dodika i završio kod Dodika (Video)

Kad Veliki međed postane mala panda. Vrijeme je čudo, nekad je dovoljno nekoliko dana i sedmica da se sve promijeni iz korjena. Prosto je neverovatno kako se Veliki međed iz spota propalog Trećeg puta pretvorio u malu dobru pandu i „gospodina Dodika“, kako je juče u desetak navrata, sa krajnjim poštovanjem Nenad Nešić nazivao Uzurpatora Milorada Dodika.

 

Ne želim pridavati značaj istinskim gubitnicima izbora, što DNS svakako jeste, ali je nevjerovatan izliv frustracije i mržnje koju je prosuo iz sebe u javnost Nenad Nešić tokom gostovanja na N1 televiziji. Čak 17 puta u 20-ak minuta Nešić me je spomenuo, naravno u izrazito negativnom kontekstu sa nizom „sočnih“ uvreda“, ne krijući mržnju, jer očito smatra, a vjerujem da je u pravu, da je jedan od uzroka njegovog debakla na izborima jer sam narodu na vrijeme ukazao ko je i kakve će poteze povući.

 

Poseban je znak nemoći to što Nešić najavljuje da bi tobože 3 poslanika Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića u Narodnoj skupštini Republike Srpske mogla glasati za režim prilikom izbora delegata u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, s vjerovatno je to način da opravda i prikrije izdaju glasača.

 

Prije godinu dana u Prijedoru je poručio Dodiku i režimu da je gotov, a sada puzi pred njim, ponizno ga pozdravlja sa „dragi gospodin Dodik“, izražavajući divljenje i poštovanje prema njemu, ali i prijatelju Drašku Stanivukoviću, koga vidi kao novog lidera PDP.

Sutra imam jedno glavno ročište, u ponedeljak drugo, i tako sedmično prosječno bar jednom sam u Osnovnom sudu u Trebinju po tužbi Nešića, jer sam najavio šta će da uradi i nazvao ga trojanskim konjem opozicije. Suđenja su uzbudljiva, posebno kad Nešić dođe na ročište, a biće zanimljivo vidjeti krajnji ishod, da li će me čestite kadije po starom dobrom običaju kazniti jer sam najavio da će Nešić biti dio vlasti ako SNSD pobijedi i vratiti se u staro jato.

Piše: Nebojša Vukanović
Video: Nenad Nešić/N1/Gerila Portal
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter