Šta se događa u SNSD? Započela masovna -bježanija-? Lukač osnovao građevinsko preduzeće? (Foto/Video)


Šta se događa u SNSD? Započela masovna -bježanija-? Lukač osnovao građevinsko preduzeće? (Foto/Video)

Počela bježanija u Crvenoj Sekti; Vlado Crta Đajić spakovao kofere za Sloveniju; Dragan Lukač osnovao građevinsku firmu; Momčilo Antonić se povlači iz politike; Zoran Tegeltija naredio svom zetu da mora napustiti BiH u narednih deset dana

1. Kako se približavamo terminu održavanja opštih izbora, tako članovi Crvene Sekte postaju sve svjesniji da će Milorad Dodik trećeg oktobra „razguliti“ za Rusiju, odakle će sa čašom votke i smješkom na licu posmatrati kako javni tužioci hapse jednog po jednog Sektaša.

2. Oni pemetniji od Srđana Mazalice su već počeli da traže alternativu. Tako je Vlado Crta Đajić prije desetak dana, gostujući na Javnom servisu, najavio odlazak za Sloveniju (Video 51:07-52:11). 

 

Oni bolje upućeni u dešavanja u Crvenoj Sekti govore da su Crta i njegov kum doktor Arar već spakovali kofere i kupili kartu za Sloveniju, i to u jednom pravcu.

3. Dragana Lukača ne viđamo u zadnje vrijeme u javnom prostoru. Nakon što su ga Dodik i Narko”General” Siniša Kostrešević strpali u mišju rupu prije par mjeseci, on je uspio da se na trenutak izmigolji iz te rupe, te da na brzinu osnuje građevinsko preduzeće.

4. Lukač je jedan od rijetkih Sektaša koji je sebe uspio dovesti u situaciju da njegova sudbina ne zavisi od ishoda opštih izbora. Kako god da se završe izbori u oktobru, on će izvjesno završiti u zatvoru. 

Čak i da Dodik opstane na vlasti, što je sada u domenu naučne fantastike, Lukač će biti uhapšen po Dodikovom naređenju.

5. Slično poput Lukača, još jedan Sektaš je u posljednjih pola godine nestao sa radara Crvene Sekte. Radi se o narodnom poslaniku Momčilu Antoniću. 

On je očigledno shvatio da je vrag odnio šalu i da se valja kloniti na vrijeme distancirati od Crvene Sekte. Tako je on nedavno najavio povlačenje iz politike.

6. Za razliku od prethodne trojice, za Zorana Tegeltiju se može reći da ima IQ veći od broja svojih cipela. On je bukvalno naredio svom zetu Milanu Keseroviću da mora napustiti Bosnu i Hercegovinu u narednih deset dana. 

Foto: Milan Keserović

Mladi kompleksaš Keserović se poznat po uništavanju preduzeća RAOP iz Istočnog Sarajeva, a upravo na tom predmetu jedno od tužilaštava ulazi u završnu fazu istrage. (nastaviće se)

Piše: Slobodan Vasković
Foto naslovna: Screenshot/RTRS/Vlado Đajić
Video: RTRS Vijesti/youtube.com
Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter