Šta su tražili ruski -investitori- od Dodika i Kovačevića!? (Video)

Šta su tražili ruski -investitori- od Dodika i Kovačevića!? (Video)

Bivši ministar industrije Željko Kovačević doveo je ruske investitore u RAOP na svoje imanje , što je mobilnim telefonom zabilježio Dmitrij Kuznjecov koji je na svom profilu objavio da je bio u posjeti na Dodikovom imanju. Na snimku koji je datiran na april 2015. godine jasno se vidi trenutak kada Kovačević dolazi na imanje sa jednim Rusom, za koga se može pretpostaviti da je Sergej Areškin (ne vidi se jasno na snimku), jedan od predstavnika ruske kompanije KER-inženjering iz Kazanja, koja je kupila imovinu RAOP-a.

Dmitrij Kuznjecov snima telefonom objekte na imanju, a u jednom trenutku ga pozivaju i kažu da idu kod “predsjednika”. – Prezident? – upitao je Kuznjecov.

Željko Kovačević danas odbija da govori na ovu temu i negira bilo kakvu odgovornost za propast ruske investicije u Istočnom Sarajevu i tvrdnju Kuznjecova da funkcioneri Republike Srpske nisu željeli da ovaj projekat uspije. – Ja i moja porodica nemamo nikakve veze s tim, tvrdi Kovačević.

Iako je Kuznjecov u objavi ustvrdio da je bio u na Dodikovom imanju, ipak je riječ o imanju bivšeg ministra Kovačevića u Priječanima, na koje je, sudeći po razgovoru iz videa dolazio i Dodik. A kakve je veze imao Milorad Dodik, tada u funkciji predsjednika Republike Srpske i šta rade ruski biznismeni na Kovačevićevom imanju s njim, ako je sve bilo transparentno i po zakonu?!

USKORO: Ko je Dmitrij Kuznjecov, čovjek koji je opasan za Republiku Srpsku?

VIDEO:

 

Izvor: istinito.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks