U ime srpskog jedinstva Dodik svojoj privatnoj policiji naložio da isključi struju reportažnim kolima BN TV (Video)


U ime srpskog jedinstva Dodik svojoj privatnoj policiji naložio da isključi struju reportažnim kolima BN TV (Video)

Režim isključio struju reportažnim kolima BN TV. Režim onemogućio BN televiziji da prenosi današnju ceremoniju obilježavanja Dana srpskoj jedinstva, slobode i nacionalne zastave koja je održana u Bijeljini.

Iako je BN televizija podnijela dokumentaciju i uredno obavijestila lokalne i republičke vlasti da će danas u sopstvenoj režiji za svoje gledaoce direktno emitovati program ceremonije obilježavanja Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, to joj je onemogućeno, i to na najmonstruozniji način, izbacivanjem i presijecanjem kablova za dovod električne energije u reportažna kola.
 
"Najprije su tokom noći pokušali da nas udalje sa trga, a kada im to nije uspjelo, jutros su nam isključili struju", rečeno je u BN televizji.

BN televizija iznalazi alternativna rješenja kako bi svojim gledaocima omogućila da prate današnja dešavanja u Bijeljini, putem više pokretnih ranaca, što je u startu bila rezervna opcija na koju smo se na vrijeme pripremili, ali kako god to ne može biti kvalitetan prenos sa 10 kamera kako smo prvobitno zamislili.

Ovo je još jedan dokaz da se režim plaši BN televizije i da žele da preko režimskog RTRS-a i odabranih kadrova koji se samo njima dopadaju Dan obilježavanja srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave prigrabe za sebe i iskoriste to u predizborno vrijeme da su oni jedini zaštitnici Srba s ovu stranu Drine.

Obilježavanju Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave prisustvovaće i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji će danas ujedno  ozvaničiti i početak izgradnje dionice auto-puta od Rače do Bijeljine, a koji finansira Srbija.

 

Video: BN TV/youtube.com
Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter