U subotu Bogoljub Karić ženi sina Nebojšu na Kraljevoj plaži u Miločeru

U subotu Bogoljub Karić ženi sina Nebojšu na Kraljevoj plaži u Miločeru

U porodici srpskog biznismena Bogoljuba Karića u toku su posljednje pripreme za svadbu njegovog sina Nebojše (39), koji će se 18. avgusta, na Kraljevoj plaži u Miločeru oženiti dugogodišnjom djevojkom Ksenijom iz Rusije, pišu Novosti.

crnogorskom primorju prisustvovaće oko 200 zvanica, rodbina i prijatelji porodice Karić, ličnosti iz javnog života i svijeta biznisa, dok se iz Rusije sa mladine strane očekuje šezdesetak gostiju.

Karić, za "Novosti", naglašava da je presrećan što se ženi njegov nasljednik i da je organizaciju svadbe prepustio sinu i ćerkama. Spekuliše se da će na svadbi pjevati najveće srpske muzičke zvijezde, među kojima i Ceca Ražnatović, prijateljica porodice Karić, koja se latila mikrofona i na vjenčanju Bogoljubove ćerke Danice.

- Sve je spremno, biće veličanstveno vjenčanje - kaže za Novosti Bogoljub Karić. - Za mene i suprugu Milanku to je posebna radost. Za organizaciju svadbe su zadužena naša djeca, ćerke Danica, Nadežda i Jelena, i sin Nebojša. Ja se tu ne miješam, bolje znaju od mene koga da zovu i ko će pjevati. Koliko znam, sviraće se srpska, ruska, crnogorska i strana muzika. Imaću čast da budem i domaćin i gost na svadbi. Nećemo praviti nikakav spektakl, nismo takvi ljudi. Ali poslije slavlja svi ćemo u more da napravimo pravo čudo.

Bogoljubov sin Nebojša godinama živi u Moskvi, gdje je upoznao buduću nevjestu Kseniju koja sa njim radi u Karićevoj kompaniji.

- Mara i ja smo prezadovoljni snajkom i što se Nebojša konačno ženi - dodaje Karić. - Sin nam je veliki profesionalac, poslovan čovjek koji vodi našu kompaniju u Moskvi, treća generacija porodice Karić. Snajka je po struci ekonomista i bavi se kadrovskim pitanjima. Izabrala je najbolji kadar, našeg Nebojšu! Upoznali su se na poslu i u vezi su pet godina. Mogli su da imaju već petoro dece, ali nisu nas slušali.

Svojevremeno sam poslao sina na školovanje u London, odatle u Ameriku, pa u Kanadu. Kada je sve to završio i vratio se, rekao sam mu da je vrijeme da se ženi, jer se mi na Kosovu ženimo sa 20 godina. Pitao me je zašto sam ga onda poslao na školovanje u Ameriku, jer tamo niko ne razmišlja o braku prije 40. Evo, došlo je vrijeme da ga ženimo.

Crna Gora je kraljica Jadrana

Na pitanje zašto su odlučili da prave svadbu baš u Crnoj Gori, Bogoljub odgovara:

- U poređenju sa svjetskim turističkim destinacijama, Crna Gora je jedna od najljepših. Ljepša je od Monte Karla, Kariba, Kopakabane. Ovo je raj, gostoprimstvo na svakom koraku i ljubaznost. Crna Gora je kraljica Jadrana.

Ubrzo poslije svadbe u Crnoj Gori, u crkvi u Beogradu vjenčaće sva Bogoljubova djeca - Nebojša i Ksenija, Nadežda sa suprugom Dejanom Lazarevićem, Jelena i Goran Lazarević, i Danica sa Nikolom Stoiljkovićem koji je na građanskom vjenčanju svom dodao i Karićevo prezime. Malo je poznato da su Bogoljubove ćerke Nadežda i Jelena udate za dva rođena brata, koji, kao i Karići, vode porijeklo iz Peći.


Izvor: Novosti