Uhapšena Severina - pojedinosti hapšenja

Uhapšena Severina - pojedinosti hapšenja

Pevačica Severina Kojić zaustavljena je večeras oko 21 sat u blizini Tržnog centra Okov u ulici Partizanske avijacije u Beogradu, ekskluzivno saznaju Novosti.

Policija je zaustavila BMW, zagrebačkih tablica, a proverama je utvrđeno da pevačica nema dozvolu za kretanje tokom policijskog časa, te je privedena u stanicu.

Ona se trenutno sprovodi sudiji za prekršaje.

Izvor: novosti.rs

ALO SAZNAJE Severina prekršila policijski čas zbog sina: Bila je van sebe, a spremala se da ode iz Beograda!

Severina Kojić privedena je večeras u Beogradu zbog kršenja policijskog časa.

Po nalogu dežurnog sudije za prekršaje, biće procesuirana u tzv. skraćenom postupku. Za kršenje policijskog časa, kod sudije za prekršaje predviđena je novčana kazna u iznosu od 50.000 do 150.000 dinara. Ukoliko bude ponovila ovaj prekršaj čeka je kazna zatvora.

Ovim povodom oglasio se pevačicin PR:

- Severina se večeras pakovala, budući da ujutro kreće za Zagreb i izašla je autom izvan kuće, ne razmišljajući o policijskom času. Priznaće prekršaj i platiće novčanu kaznu. Nakon mesec dana neplaniranog boravka u Beogradu, u iščekivanju susreta sa sinom, nije ni čudo da je izgubila iz vida stroga ograničenja kretanja u Srbiji, koja u Hrvatskoj ne postoje, a Srbija se s tim prvi puta susreće. Naime, juče je, nakon 32 dana, pre povratka u Zagreb, otac dopustio da vidi sina na 15 minuta. Kako i Popović i njihov zajednički sin imaju srpsko državljanstvo, ostala je dan duže u Beogradu, da bude sigurna da je Popović vratio dete u Zagreb, jer ona ne bi mogla nazad u Srbiju, a njemu nije verovala, zato što je na sve moguće načine sprečavao da vidi dete, opsturirao povratak u Zagreb ne pristajući da se dete vrati u Hrvatsku s majkom i provede obaveznu samoizolaciju od 14 dana u Hrvatskoj s majkom koju nije vidio više od mesec dana - izjavio je za Alo! PR menadžer Severine Kojić Davor Grgin.

Podsetimo, pevačica Severina Kojić zaustavljena je večeras oko 21 sat u blizini Tržnog centra Okov u ulici Partizanske avijacije u Beogradu, saznaje Alo!

Policija je zaustavila BMW, zagrebačkih tablica, a proverama je utvrđeno da pevačica nema dozvolu za kretanje tokom policijskog časa, te je privedena u stanicu. Ona se trenutno sprovodi sudiji za prekršaje

Izvor: alo.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks