Uhapšeni u akciji -Kristal- predati Tužilaštvu BiH (Video)

Uhapšeni u akciji -Kristal- predati Tužilaštvu BiH (Video)

Tijana Ajfon i još nekoliko osoba uhapšenih u akciji "Kristal" predati su večeras u nadležnost Tužilaštva BiH u Sarajevu.

BN televizija snimila je njihovo privođenje u zgradu Tužilaštva BiH.

Da podsjetimo, Uprava za organizovani i teški kriminalitet i Policijska uprava Bijeljina, u okviru operativne akcije “Kristal”, u mjestu Suvo Polje izvršili su pretres i uhapsili 16 lica u vikend kući, vlasništvo Milisava Tomića.

Uhapšeni su: Milisav Tomić i Aleksandar Gajić, obojica iz Bijeljine, Pavle Stević i Srđan Mićić, obojica iz Brčkog, Željko Simić i Savo Simić, obojica iz Ugljevika, Radan Dotlić, Siniša Perić, Radoslav Simić, Danijel Perić, Zlatan Ćuk, Vladan Kakuća i Željko Vujić, svi iz Bijeljine, Adi Bajgorić iz Slovenije, Elvis Hodžić iz Lukavca i Tijana Maksimović, zvana Tijana Ajfon iz Rume.

Beogradska starleta Tijana Maksimović, zvana Tijana Ajfon, i još četiri osobe osumnjičene su da su u Suvom Polju kraj Bijeljine organizovale veliku kokainsku žurku sa orgijama.

Većina zatečenih na orgiji je odranije poznata policiji, većinom zbog droga i nasilničkih ponašanja, ali se neka imena posebno ističu.

Prije svega, to je Zlatan Ćuk, koji je povezivan sa škaljarskim klanom i nekim od osoba za koje sumnjiče da su “radile” za ovu grupu.

Tu je i Elvis Hodžić, koji ima deblji kriminalni dosije i do sada je više puta hapšen i osuđivan za veoma teška krivična djela.

Takođe je povezivan i sa krijumčarenjem droge iz Južne Amerike prema Evropi. Priveden je i Željko Vujić, inače poznati biznismen i vlasnik preduzeća “Agrotehnika”. 

VIDEO:

 

Izvor: rtvbn.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks