Nebojša Medojević: Đukanović je šef najvećeg švercerskog kartela Evrope, a DPS je političko krilo mafije


Nebojša Medojević: Đukanović je šef najvećeg švercerskog kartela Evrope, a DPS je političko krilo mafije

Pet dana prije izbora 16.10.2016. razotkrili smo plan Đukanovićevog mafijaškog režima da spriječi pobjedu DF montiranjem lažnog državnog udara. I ne drage kolege, Đukanović nije “spreman na saradnju”, a DPS nije “proevropska opozicija”. Samo su se primirili i čekaju da vide da li će nova Vlada krenuti u reforme i revizije njihovih zločina ili će nova Vlada sa njima praviti dilove.

NEMA KOHABITACIJE DEMOKRATSKE VLASTI I MAFIJE!!!

To su dva različita svijeta i svaki dil sa mafijom Đukanovića znači smrt demokratije i kraj svih nada u normalnu demokratsku pravnu i prosperitetnu državu. To bi svi akteri nove vlasti trebali da ZNAJU!!! Oni koji mi ne vjeruju, neka se sjete iskustva Srbije i 5. oktobra. SA MAFIJOM NEMA KOHABITACIJE!!! Đukanović je diktator i šef najvećeg švercerskog kartela Evrope, a DPS je političko krilo mafije i teroristička organizacija.

Pogrešna je i veoma opasna svaka saradnja nove vlasti sa njima. Svaki kontakt sa njima je INFEKCIJA. Zmiju treba gađati u glavu. Uostalom DPS treba zabraniti. U interesu razvoja demokratije i obnove naše opljačkane zemlje. U interesu naroda i naših pokoljenja.

Piše: Nebojša Medojević

Izvor: borba.me

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks