Uoči tribine pokreta -Za pravdu i red- u Banjaluci osvanuli grafiti podrške Nebojši Vukanoviću (Foto)


Uoči tribine pokreta -Za pravdu i red- u Banjaluci osvanuli grafiti podrške Nebojši Vukanoviću (Foto)

U centru Banjaluke, u ulicama Jevrejska i Bana Milosavljevića osvanuli su grafiti podrše Nebojši Vukanoviću. Poruke podrške ispisane su uoči tribine koju će pokret ”Za pravdu i red” održati večeras u Banjaluci.
Nepoznati autori su porukama koje su ispisali u centru Banjaluke podržali Nebojšu Vukanovića, lidera pokreta ”Za pravdu i red”.

”Uzalud vam novac i naručene ankete, Vukan će na izborima da vas pomete” i ”Puna su vam usta pravde i morala, a smeta vam Vukan – moralna gromada” sadržaj je poruka podrške narodnom poslaniku iz Trebinja.

Pokret ”Za pravdu i red” će večeras u 18:30, u salonu u ”Metalu”, kod Velesajma održati tribinu na kojoj će se govoriti o načinu djelovanja, kandidaturama, iskrenosti opozicije, kao i o samom pokretu. Prisutnima će se, pored Vukanovića, obratiti i aktivisti pokreta te neki od kandidata ovog pokreta za poslanike u NSRS, u izbornoj jedinici 3 koju, pored Banjaluke, čine Petrovac, Čelinac, Istočni Drvar, Ribnik, Mrkonjić Grad, Jezero, Kneževo, Kotor Varoš, Šipovo i Kupres.

Podrška Nebojši Vukanoviću stiže u trenutku kada napadi na njega ne jenjavaju, kako u medijima bliskim vlastima, tako i u medijima bliskim opoziciji. Zbog svega toga, posebno je zanimljiva Vukanovićeva najava da će se posebna pažnja na večerašnjoj tribini posvetiti razgovoru o načinu djelovanja i borbi za suštinske promjene, te o tome da li su svi viđeniji opozicionari iskreni i spremni zaista ući u jednu takvu borbu.

Piše: Igor Svrdlin 
Izvor: mojahercegovina.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter