Uspio da spoji Karleušu i Cecu

Uspio da spoji Karleušu i Cecu

Popularni pevač Saša Matić nedavno je objavio duet sa Svetlanom Cecom Ražnatović, a već odavno ima pesmu i sa njenom rivalkom, Jelenom Karleušom. On je otkrio kakva je bila saradnja sa ove dve pevačice.

Saša Matić kaže da mu Ceca nikada nije zamerila što su tek sada pesmom krunisali njihovu saradnju i prijateljstvo, mada je pre nekoliko godina pevač to uradio sa Jelenom Karleušom.

"Pesma "Ne smem da se zaljubim u tebe" sa Jelenom je zaista bila pravi hit. Ona je jedno vreme bila baš slušana, pa je u nekom periodu stala, pa se vratila među ljude kao da je tek snimljena. Ceca i ja nikada nismo o tome pričali, niti bih ja vodio polemiku o tome. Ja sam imao dobru saradnju sa Jelenom. Mi smo i dan-danas dobri prijatelji, i sa Cecom takođe. Meni nema ko šta da zameri, a i ne bi trebalo. Mislim da mi nijedna od njih dve neće zameriti ništa", kaže Saša i ističe da je dugogodišnje prijateljstvo koje ima sa Cecom samo plus kada je reč o poslovnoj saradnji, kao i da u njihovom slučaju ne važi izreka "Ne treba mešati posao i prijateljstvo".

"To što smo prijatelji je zaista olakšavajuća okolnost. Znate kako, ja se slažem sa tim da ne treba mešati te dve stvari, ali ako je neki drugi posao u pitanju, tipa biznis. Ljudi se često svađaju zbog posla i novca. Ovo je neka druga vrsta posla, kreativnost i zadovoljstvo, a muzika je nešto što treba da nas spaja i miri, a ne bi trebalo da nas svađa. 

Vrlo je lako raditi sa Cecom, samo je uvek teško da se spojimo. Ona je išla na odmor, pa ja, i nikako da se dogovorimo. Zbog toga je tek sada ostvaren duet sa njom. Ja joj kažem: "Vidi, ako ne snimimo ovo, ispašćemo stvarno notorni lažovi"", šaljivo kaže Saša i dodaje da nikada ne bi gradio karijeru na skandalima koji bi punili tabloide.

"Uvek sam vodio računa kada je reč o karijeri i nisam pristajao na greške, jer me je svaka skupo koštala u ovom poslu. Za sada to ide kako treba, nema razloga da bude drugačije. Karijeru sam vodio tako da je na prvom mestu muzika i posao koji volim, a onda ide nekoliko praznih stepenica, pa tek onda nešto drugo. Ne bih nikada učestvovao u tome da karijeru gradim na skandalima. Reklama je reklama, ali mislim da je bolje kad je dobra reklama", ističe Matić.


Izvor: Kurir