-Ustaću i otići ću- Haos u Jutarnjem programu Prve TV: dr Tiodorović izgrdio Jovanu, a onda joj zaprijetio


-Ustaću i otići ću- Haos u Jutarnjem programu Prve TV: dr Tiodorović izgrdio Jovanu, a onda joj zaprijetio

Jovana se branila i rekla da lepo raspoloženje u studiju nije bilo znak neozbiljnosti, što Tiodorović nije prihvatio kao izgovor.

U studiju su Srđan Predojević i Jovana Joksimović razgovarali sa novinarkama o putovanjima, a jedna od njih je pričala i o otkazivanju aranžmana i odlaskuna letovanje. Kada se uključio prof. dr Branimir Tiodorović, nastao je haos!

- Baš veselo i prijatno, voleo bih da tako bude u našim bolnicama i kovid ambulantama, a neće biti. Pitajte naše kolege kako im je bilo u julu, pitajte i građane, a da ne govorim o porodicama umrlih - rekao je on.

Jovana se branila i rekla da lepo raspoloženje u studiju nije bilo znak neozbiljnosti, što Tiodorović nije prihvatio kao izgovor.

- Ustaću, i otići ću, ako mi ne dozvolite da ispričam šta hoću - rekao je on, nakon čega je u studiju nastao muk.

- Ko kaže da odlaze u sigurne zemlje? Koja je to sigurna zemlja u Evropi? Kada je to Crna Gora ili Albanija bila sigurna, Hrvatska se promenila pre mesec dana… Molim vas, budimo ozbiljni, imamo vrlo ozbiljnu situaciju, nesigurno je u zemlji više nego ikada, i treba da se sačuvamo. Zašto su Englezi bežali iz Hrvatske, Austrijanci, Nemci? Opet mi Srbi ispadamo najpametniji narod, pa nemojte, molim vas - rekao je on.

Foto: Printscreen/Prva TV

- Jasna je poruka da se ne ide iz zemlje. Svako je mogao da uživa i u Srbiji. Mogu da razumem želju za odmorom, ali ponašajmo se odgovorno. Nisam siguran da svi prate ono što pričamo - rekao je on.

- Odluka je zasnovana na epidemiološkoj situaciji i ekonomiji. Ako želimo da protok ljudi i robe teče, ako dolaze studenti ili poslovni ljudi, ne treba im zatvarati granice. Možda ćemo im uvesti obavezno javljanje. Postojaće mogućnost elektronskog popunjavanja upitnika, određivanja da li se neko dalje javlja u kovid ambulantu - rekao je on, a opet se naljutio kada su ga zapitkivali o meri javljanja i nadzora.

- Sa splavova u Beogradu se nikome nismo javljali - povisio je ton.

- Mi smo na raspolaganju svakom građaninu koji se vraća, da sačuva svoju porodicu - zaključio je on.

Foto naslovna: Printscreen/Prva TV
Izvor: srbijadanas.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks