Vasković odgovorio Vigemarku - Dvije mačke si ponio, a dvije ostavio u zamrzivaču!


Vasković odgovorio Vigemarku - Dvije mačke si ponio, a dvije ostavio u zamrzivaču!

Bloger Slobodan Vasković ekspresno je odgovorio na tvrdnje bivšeg šefa Delegacije EU u BiH Larsa Gunara Vigemarka da je "glupost" Vaskovićeva jučerašnja objava kako su u njegovoj rezidenciji, nakon odlaska iz BiH, u zamrzivaču pronađene dvije mrtve zaleđene mačke.

Vaskovićev odgovor prenosimo u cjelosti:

Lars Gunar Vigemark pokušao je još jednom da obmane javnost BiH tvrdeći da u njegovoj rezidenciji, nakon odlaska iz BiH, u zamrzivaču nisu pronađene dvije zamrznute mrtve mačke.

"Da, imao sam dvije mačke i ponio sam ih sa sobom", rekao je Vigemar, navodeći da je "čista glupost" da su mačke pronađene u njegovom zamrzivaču.

Čista glupost i notorna izmišljotina je Vigemarkov navodni demanti, jer, nažalost, mrtve zamrznute mačke jesu pronađene u njegovom zamrzivaču.

Zašto su se tu našle, veliko je i jezivo pitanje, a činjenica je da su iz delegacije EU, na čijem čelu je Vigemark bio do 01.09.o.g., pokušali da zataškaju ovaj morbidni detalj.

Vigemark je, kada je odlazio, trebalo da ponese i zamrzivač sa sobom - bio je to najsigurniji način da sakrije svoju perverziju.

Vigemark je u Sarajevu, prema sopstvenim riječima, imao četiri mačke: dvije su se zvale "Ricey" i "Kyrie", a "udomio" je još dvije, što je izjavio za list "Gracia", 28.12.2018. 

Kako je sam potvrdio da je "imao dvije mačke i ponio ih sa sobom", jasno je da su druge dvije ostale zamrznute u zamrzivaču! 

Izvor: slobodanvaskovic.blogspot/insajder.in

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks