Veze, Svađa sa Rastom: Evo ko je Elena Kitić (Video)


Veze, Svađa sa Rastom: Evo ko je Elena Kitić (Video)

Jedna od najintigrantnijih ličnosti mlađe generacije je definitivno Elena Kitić. Njene pesme broje milionske preglede, a do sada je za medije dala samo nekoliko izjava i to pre svoje muzičke karijere.

Postoje mnoga govorkanja što se ne obraća medijima i sa kim je bila u emotivnim odnosima.

U novom izdanju IDJMash-a vam otkrivamo sve zanimljive detalje o Eleni Kitić, njenom ljubavnom životu i karijeri.

Njeni roditelji su već svima poznati, Mile i Marta Kitić koji su već dugi niz godina na našoj muzičkoj sceni. U njihovim intervjuima smo mogli da čujemo neke informacije o njihovoj jedinici. Za 18. rođendan Elena je od roditelja tražila da snimi dva spota u Americi. Marta je svoju ćerku opisala kao vrlo skromnu, a kako je istakla, ona je takva jer u životu ima sve što joj je potrebno. Elenina majka je istakla da je pubertet bio vrlo stresan kako za Elenu, tako i za nju, ali ipak i dalje nema poznatih skandala za koje javnost zna o Kitićevoj.

Muzičku karijeru je započela sa pesmom "Better days" za koju mali broj ljudi zna da postoji. Pesmu na engleskom prati i vrlo interesantan spot. Dve godine kasnije izlazi njena pesma "Folira" koja sad broji oko 36 miliona pregleda. Nakon izlaska te numere mediji su počeli sa spekulacijama da je pevačica posvetila ovu numeru Mirku Šijanu, sinu Goce Božinovske. Njih dvoje su, kako se navodilo, bili u kratkoj emotivnoj vezi. Međutim, dovoljno intezivnoj da ona odluči da bivšem dečku posveti pesmu. 

Kada je njen ljubavni život u pitanju, imali smo priliku da na društvenim mrežama gledamo slike sa fudbalerom Adnanom Hafizom, koji je isto godište kao i Elena. Njih dvoje su svojevremeno kačili zajedničke fotografije sa putovanja, ali nakon što je veza pukla Elena više nijednog momka nije predstavila javnosti.

Pre nego što je izbacila pesmu "Geto princeza" na kojoj je radio Rasta i koja je izašla na njegovom kanalu, krenule su spekulacije da su njih dvoje u tajnoj vezi. Ni u jednom trenutku pevačica nije potvrdila ove navode dok je njen otac Mile Kitić u jednom intervjuu prokomentarisao da je Rasta njihov kućni prijatelj i da smatra da retko koji odnosi na javnoj sceni opstaju, ali da reper svakako nije njen tip. Pored spekulacija o tajnoj vezi, pojavile su se i da oni nisu u dobrim poslovnim odnosima. Kako navode izvori, plan je bio da Rasta uradi ceo Elenin album, ali je tu došlo do svađe.

VIDEO: 

 

Izvor: idjtv.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter