Vranješ odgovorio Karleuši: Nakaza laže


Vranješ odgovorio Karleuši: Nakaza laže

Jelena Karleuša (41) i Ognjen Vranješ (30) opet su se našli u središtu skandala. Karleuša i Vranješ posvađali su se preko društvenih mreža. Jelena tvrdi da joj se fudbaler mota oko vile na Dedinju, a Vranješ tvrdi kako to nije istina.

"Osiguranje me je obavijestio da je osoba po imenu Vranješ O. viđena u automobilu ispred moje kuće. Zbog sigurnosti moje dece lične ugroženosti, obavestila sam policiju", napisala je Karleuša na društvenim mrežama, a uskoro se oglasio i Vranješ. 

"Ne volim pisati javno, ali vidim da bolesnica uporno spominje moje ime. Imam utakmicu u nedjelju tako da nije moguće da sam se nalazio u blizini kuće dotične nakaze. Idi liječi se bolesnice i ostavi se mog života pošto je tvoj toliko očajan i bijedan", poručio joj je Vranješ na svojem Instagram profilu. 

Vranješ je nedavno povukao sve tužbe protiv turbofolk pjevačice i odlučio da se povuče iz priče pa je suđenje prekinuto.

Ali zašto se Vranješ odlučio na taj potez, još nije poznato. Pjevačica tvrdi kako nije imala navodnu seks-aferu s njim. Posljednjih nekoliko dana srpski mediji pisali su kako se Karleuša i muž Duško Tošić (34) razvode. 

Izvor: nezavisne.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks