Vučić o Luki Joviću: Zakon važi i za milionere

Vučić o Luki Joviću: Zakon važi i za milionere

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na konferenciji za medije povodom širenja virusa korona, a usput je indirektno "potkačio" fudbalera Reala Luku Jovića.

Premijerka Srbije Ana Brnabić je u sredu rekla da pojedini fudbaleri koji zarađuju milione ne poštuju samoizolaciju, na kraju je otkriveno da se radi o Luki Joviću, a indirektno se na to osvrnuo i Vučić.

"Ovi mladići koji su milioneri a misle da mogu sve, ne možete sve, hvala, ali nama su život najstarijih ali i svih drugih preči od miliona i svega drugog. I biće svi strogo kažnjeni, ko ne poštuje zakon", rekao je Vučić.

Na konferenciji je postavljeno i jedno pitanje koje se ticalo Jovića, ali i Nikole Ninkovića, još jednog fudbalera koji nije sve vrijeme proveo kod kuće.

"Najlakše je kažnjavati, siguran sam da ta dvojica dečaka koji se pominju se kaju, podnete su prijave, a nadam se da ćemo moći to da izbegnemo, obojica su u izolaciji i budu li pokušali da izađu, biće uhapšeni.

U suštini su dobri momci, razumem ih i ne treba da se iživljavamo na njima, imamo mnoge koji bi trebalo da budu odgovorniji, a nisu otišli u izolaciju", dodao je Vučić.

"Zakon važi i za milionere i za obične ljude, neće biti izuzeti od toga. Oni nisu izuzeti zato što su poznati ili zato što imaju novac, a kazne su za sve iste", istakao je predsjednik Srbije.

Izvor: telegraf.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks