Željko Joksimović napravio -veliku žurku- na Tašu za 12.000 ljudi


Željko Joksimović napravio -veliku žurku- na Tašu za 12.000 ljudi

Popularni srpski kantautor Željko Joksimović održao je veliki koncert pred više od 12.000 ljudi na punom Stadionu „Tašmajdan“ u Beogradu. U svom stilu priredio je nezaboravan provod i žurku za pamćenje.

Poznati izvođač je, na oduševljenje publike, koncert započeo numerom Ljubavi, a zatim su se u sjajnoj atmosferi koja je vladala tokom čitave večeri smenjivali hitovi poput Libero, Drska ženo plava, Ponelo me, Vreteno, Najmoje... Publika je plesala uz brze numere, i u glas pevala brojne Željkove hitove do dugo u noć.

„Uzbuđen sam zbog ovakve veličanstvene atmosfere, kao i činjenice da sam hiljadu i prvi put pred mojom publikom. Hvala svima na izuzetnoj podršci i činjenici da su ispunili stadion do poslednjeg mesta, iako je radni dan, i iako smo morali da pomeramo prethodni termin.

Još jednom se pokazalo da imam najbolju publiku na svetu, a od Taša smo napravili najveću diskoteku na otvorenom na Balkanu“, rekao je Joksimović na početku nastupa, nakon čeka je žurka počela, praćena vrhunskom produkcijom i scenskim efektima.

Posebna podrška Željku je stigla od odeljenja IV/5 iz njegove škole u Valjevu, odakle je došlo oko 60 gostiju.

„Srećan sam što su došli, i uveličali ovaj koncert. Ovo je ujedno i svojevrsna proslava 27 godina mature. To su sve moji prijatelji i dragi ljudi“, dodao je Joksimović.

Jubilarni koncert uveličala je i specijalna gošća Jelena Tomašević sa kojom Joksimović sarađuje dugi niz godina, a koja je izvela par svojih numera na radost publike. „Dugujem ovom čoveku neizmernu zahvalnost za sve što je učinio za mene tokom karijere“, rekla je Jelena po izlasku na binu.


Izvor: RTS