Zloupotrebom kriznog štaba ponizio Semberce

Zloupotrebom kriznog štaba ponizio Semberce

Bez obzira koliko je neko maštovit bio, stranačkim obilježjima nije mjesto u institucijama gdje se obavljaju poslovi u ime svih građana.

Nakon gradskih uprava Banjaluke i Trebinja, gdje je zabilježena zloupotreba stranačkih obilježja SNSD-a na gradskim promotivnim materijalima, danas je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić otišao korak dalje, izjednačavajući novoformiranu svoju stranku i gradsku upravu.

Da stvar bude još gora, Mićić je, pojavivši se danas sa maskom na licu na kojoj su icrtani simboli njegove stranke grubo zloupotrijebio i ponizio gradsku upravu i krizni štab, koji je razmatrao epidemiološku situaciju u gradu izazvanom virusom korona.

Ovim potezom Mićić je ponizio sve Semberce, jer je manifestovao da mu je preča novoformirana stranka nego zdravlje ljudi.

Takođe sa tom maskom na licu, Mićić se pojavio i pred novinarima u ime gradske uprave, a ne stranke koju je reklamirao.

Bez obzira koliko je neko maštovit bio, stranačkim obilježjima nije mjesto u institucijama gdje se obavljaju poslovi u ime svih građana i u svakoj normalnoj i demokratskoj stranci to bi bilo sankcionisano.

Ovo nije prva a očito neće biti ni posljednja prevara gradonačelnika Bijeljine, koji čvrstim koracima gazi sve one vrijednosti, koje treba da krase čovjeka na čelu jedne lokalne zajednice ili bilo koje druge institucije koje postoje zbog građana a ne funkcionera...

Izvor: rtvbn.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks