Zmaj od Šipova u svom stilu - Iza mene stoji moj advokat, Bog i moja pamet (Video)

Zmaj od Šipova u svom stilu - Iza mene stoji moj advokat, Bog i moja pamet (Video)

Neće više Zmaj biti glup i laprdati! Pokušali su me ubiti, ubiti moju stoku! Sudija koji me zatvorio odgovaraće pred Bogom što mi je medvjed napao stoku. Do smrti ću tražiti da sud osudi medvjeda koji mi je pobio nejaku telad – govori u svom stilu Zmaj od Šipova.

Zmaju se sudi za napad na osobu koja je nožem ubola njegovu kravu. Učestvovao je u rijalitiju “Parovi”, pa vrlo često prepriča neku dogodovštinu iz tog perioda.

– Ja sam Milomiru Mariću skočio na sto i rekao: “Ćuti, sada ja govorim!” Nemoj i ti da me prekidaš da ne bih i tebi skočio na sto – odrješit je Zmaj.

Naime, Zmaj je u pritvoru banjalučkog zatvora Tunjice započeo štrajk glađu 4. septembra, kada je pritvoren zbog, kako je navedeno, neodazivanja na ročište u Opštinskom sudu Mrkonjić Grad, gdje mu se sudi za nanošenje lakših tjelesnih povreda.

Sutra mu je novo ročište na sudu u Mrkonjić Gradu.

– Neće me osuditi, jer iza mene stoji moj advokat Tomić, Bog i moja pamet! Nema tačke dva! Oni su mislili da ću ja ostati u zatvoru i da će raskrčmiti moju imovinu. Neće. Ja sam štrajkovao glađu devet dana, a mogao sam 111 dana. Ja sam najjači, mene niko u Šipovu ne može istući, može me samo ubiti – kaže on.

U jednom trenutku, intervju zamalo da eskalira u tuču. Jedan lokalni fićfirić, znajući za Ilijin kratak fitilj, dolazi na vrata i provocira ga.

– Šta hoće ovaj balavac, on nije bio ni u m***** kad sam ja pješke tjerao goveda u Sarajevo – govori Ilija.

VIDEO:

 

Izvor: avaz.ba

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks