Zvezdaši obišli Kuzmića u bolnici

Zvezdaši obišli Kuzmića u bolnici

Delegacija Košarkaškog kluba Crvena zvezda posjetila je danas u Urgentnom centru u Beogradu košarkaša Ognjena Kuzmića, koji je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći i oporavlja se nakon operacije na Odjeljenju intenzivne njege.  

– Ljekari Urgentnog centra izrazili su zadovoljstvo Kuzmićevim trenutnim stanjem i postepenim, ali sigurnim oporavkom, nakon operacije – saopšteno je iz Kluba nakon posjete tročlane delegacije, koju je predvodio predsjednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović.

Precizirano je da je Kuzmić u svjesnom stanju, da pokreće sve ekstremitete, diše svojim plućima i postepeno, koliko je to trenutno u mogućnosti, komunicira sa ljekarskim timom koji o njemu danonoćno brine. 

Kuzmić je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se u nedjelju, 14. jula, dogodila na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor u Ramićima. Konstatovani su mu prelomi kostiju lica, vilice, otok mozga i nagnječenje grudnog koša.

Njemu je prva pomoć pružena na Kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci, odakle je u indukovanoj komi prevezen u Beograd.


Izvor: srpskainfo.com