Bijeljinska svadba decenije: Gradonačelnik Bijeljine rekao sudbonosno DA (Foto)


Bijeljinska svadba decenije: Gradonačelnik Bijeljine rekao sudbonosno DA (Foto)

Ovo je radostan dan za porodice Petrović i Cvejić, njihove kumove i prijatelje. Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, nakon crkvenog vjenčanja, u subotu je sa svojom izabranicom Jelenom Cvejić rekao sudbonosno DA i uletio zvanično u bračne vode.

Ovo je radostan dan za porodice Petrović i Cvejić i njihove kumove i prijatelje.

Tu su i pjevači i muzika koji ispunjavaju želje za sve, a veselje se širi na sve strane.

Pored porodice, kumova i prijatelja na svadbenom, građanskom, vjenčanju našli su se i posebni gosti iz našeg kulturnog, političkog i javnog života.

Mjesta na svadbenom veselju gradonačelnika Bijeljine bilo je i za njegove stranačke kolege, načelnike opština, poslanike, saradnike,..

Tu su i ljuti opozicionari Vukota Govedarica, ali i Jelena Trivić sa suprugom Dejanom, kao i Nebojša Vukanović sa svojom izabranicom Zoranom.

Kako saznajemo i Vukanović će ove godine stopama Ljubiše Petrovića. Vukanović sa svojom izabranicom, kako su planirali, staće na ludi kamen krajem ove godine, na jugu Hercegovine.

Svadbeno veselje gradonačelnika Bijeljine, koje se odvijalo u svečanoj sali hotela Moskva u Bijeljini, trajalo je dugo u noć.

Poželimo im dobar provod i neka ih prati sreća u zajedničkom životu.

Ljubiša Petrović i Jelena Cvejić obavili su i crkveno vjenčanje prošlog vikenda u krugu porodice u crkvi Svetog Đorđa u Bijeljini.

Foto naslovna i Foto: BN
Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter