Evo imena uhapšenih u Banjaluci, Gradišci i Prijedoru

Evo imena uhapšenih u Banjaluci, Gradišci i Prijedoru

U policijskoj akciji kodnog naziva "Merlin 2" uhapšeno je osam lica i to Petar Subotić, Miladin i Slađana Vidačković, Rasim Hajder, Pamela Dukić i Rade Krstanović u Gradišci, Vedran Trivić u Banjaluci i u Emir Spahalić u Prijedoru, saznaje Srna.

Načelnik Odjeljenje za odnose sa javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske Mirna Miljanović rekla je ranije danas Srni da su na području Banjaluke, Gradiške i Prijedora u toku pretresi na više lokacija, te da je nekoliko lica uhapšeno zbog neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga.

Miljanovićeva je naglasila da pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet u saradnji sa Policijskog upravom Gradiška, a uz asistenciju policijskih uprava Banjaluka i Prijedor sprovode operativnu akciju kodnog naziva "Merlin 2".

"Akcija je usmjerena na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga na području Banjaluke, Gradiške i Prijedora", naglasila je MIljanovićeva.

Akcija se sprovodi pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Povrijeđena policajka iz Gradiške, osumnjičena joj tokom hapšenja otkinula nokat

Prilikom hapšenja u akciji "Merlin 2" povrijeđena je policijska službenica iz Gradiške, kojoj je prilikom hapšenja jedna od osumnjičenih, prilikom opiranja otkinula nokat, saznaju Nezavisne.

Kako nam je potvrđeno, policajka je nakon toga odmah morala ljekaru i hiruški je zbrinuta.

Izvor: Srna/nezavisne.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks